Over Go mommy GODe start van het avontuur

Het avontuur van ‘Go Mommy Go’ begon begin 2014, net nadat mijn zoontje was geboren. Ik was op dat moment aan bed en bank gekluisterd, had veel aan mijn hoofd als alleenstaande moeder en wilde mijn verhaal kwijt. Zo ontstond het plan om een blog te beginnen. Ik hoorde het liedje ‘Go, Johnny, Go’ van Chuck Berry, veranderde het woordje ‘Johnny’ en zo ontstond de naam.

Ik besloot het gelijk goed aan te pakken: ik kocht een domeinnaam en nam de tijd om mijn website vorm te geven. Na een aantal weken ging ik online en vulde de blog met artikelen. Na een jaar crashte de website, was ik al mijn artikelen kwijt en begon ik weer opnieuw. Inmiddels staat er alweer twee jaar aan geschreven stukjes online en komen er, zoals het er naar uit ziet, nog een hoop bij!

Go mommy go!

Het gevoel wat de naam ‘Go Mommy Go’ mij gelijk gaf was kracht. Het is een blog voor moeders die van aanpakken weten. Voor moeders die doorpakken, ook als het even niet mee zit. Met deze blog wil ik jou als lezer informatie bieden. Over zwanger worden, zwangerschap, baby & kind, gezin, ouderschap en lifestyle. Maar ook wil ik je een stukje herkenning geven met persoonlijke verhalen, inspiratie bieden en een moment om even te ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp!

Groei

Het leuke is dat er een groei te zien is sinds de start van ‘Go Mommy Go’. Artikelen worden steeds vaker gelezen en het aantal volgers op social media kanalen groeit gestaag. Het blijft apart dat mensen geïnteresseerd zijn in mijn leven, maar leuk is het wel!

 

 

Bezit jij over schrijftalent?

En heb je genoeg inspiratie om deze site van wat mooie stukken van jouw hand te voorzien?
Schroom dan niet en stuur gerust een mailtje naar info@gomommygo.nl!