Tumble ’n Dry wintercollectie 2016/2017

Tumble ‘n Dry wintercollectie 2016/2017

Posted In:Kinderkleding

Na de warme nazomer kunnen we inmiddels wel zeggen dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Hoog tijd om die wintergarderobe in te slaan, als je dat nog niet gedaan hebt. De wintercollectie van Tumble ‘n Dry ligt alweer een tijdje in de winkel en hij is leuk!

Tumble ‘n Dry heeft de collecties opgedeeld in 3 groepen: Zero voor de allerkleinsten in maat 50 t/m 68, Lo voor de mini’s in maat 62 t/m 92 en tot slot Mid voor de grotere kids in maat 92 t/m 140. De babycollectie bestaat voornamelijk uit zachte pakjes, broekjes met grafisch printje en shirtjes met een toffe opdruk of juist heel basic. Daarmee is deze collectie helemaal naar mijn smaak!

 

Voor de mini’s en grotere kids is het net allemaal wat stoerder en bestaat de collecties uit laagjes die je kunt combineren. Voor de jongens stoer in grijs-en blauwtinten met af en toe een uitspatting in kleur, voor meisjes wat zachtere kleuren en een hoop schattige jurkjes en rokjes.

 

Maxim heeft eerder wel eens items van Tumble ‘n Dry gehad en keer op keer valt op dat de kleding kwalitatief gewoon erg goed is. Ja je betaalt wat meer dan de grote modemerken, maar de kleuren blijven mooi en de stoffen goed, ook na tig keer wassen. De pasvorm voor de mini’s valt daarnaast wat smaller dan andere merken, waardoor de kleding bij Maxim eigenlijk altijd perfect valt.

 

De wintercollectie is erg ruim, genoeg keuze dus! Ik heb mijn favorieten hieronder op een rijtje gezet in de volgend van kleine naar grote maatjes.

 

 

 

 

 

 

Koop jij wel eens wat van Tumble ‘n Dry?

    Add Comment

    Romige pompoensoep met geitenkaas & een beetje pit
    Bereken je bevaldatum (via de klassieke en alternatieve methode)!