Shoplog: nieuwe kleding voor Maxim van Zara en Hema

Posted In: Kinderkleding

In oktober werd de kinderbijslag weer gestort en de titel van dit artikel verraad al waaraan ik dit bedrag heb uitgeven. Juist, kleding voor Maxim! Hij is afgelopen jaar flink de lengte in gegaan en wat dunner  geworden wat erin resulteert dat de winterkleding van vorig jaar niet meer past. Ik kocht daarom wat kleding bij Hema en plaatste een online bestelling bij Zara.

Zoals ik in het artikel over de kinderbijslag al aangaf, moest de bijslag van dit kwartaal slim besteed worden omdat Maxim deze maand ook jarig is. Ik kan je verklappen dat dat helaas niet echt gelukt is. Maxim had een geheel nieuwe garderobe nodig, inclusief schoenen en dan gaat dat bedrag van bijna 200 euro er snel doorheen kan ik je vertellen!

 

Het grootste gedeelte van deze shoplog is afkomstig van Zara. De bestelling werd vorige week geleverd en daar zaten onder anderen een zwarte jeans in, een kaki-kleurige slim fit jeans, een chino-broek die wat weg heeft van een jogingsbroek maar ook netjes te dragen is, 4 shirts met lange mouwen, een geruite blouse, een zwarte sweater en een paar sneakers die hij voornamelijk zal dragen als hij naar de opvang gaat of buiten speelt.

 

Bij Hema kocht ik een geruitte flannelen overhemd welke een voering van teddystof heeft, lekker warm dus! Ook kocht ik er twee basic t-shirtjes voor onder shirts. Mijn shopdag vervolgde ik bij Zeeman waar super goedkoop twee witte rompers met lange mouw kocht (gelukkig nog in grote maat verkrijgbaar!), een lekker joggingsbroekje voor thuis en wat sokken. Bij H&M kocht ik een tweetal pyjama’s en bij van Haren een paar schattige slofjes. Tot slot kocht ik via Marktplaats een paar Timberland Nubucks die er nog als nieuw uit zien. Vorig jaar had Maxim eenzelfde paar, maar dan in het grijs. Omdat ze super goed zitten en erg leuk staan, besloot ik ze dit jaar gewoon weer aan te schaffen. Never change a winning team!

 

De items die ik bij Zeeman, H&M en van Haren kocht staan trouwens niet tussen de foto’s hieronder, maar je kunt ze wel bekijken als je op de link klikt!

 • marjons
  23 oktober 2016

  Leuke kleren voor je zoontje.
  Ik koop voor onze 2,5 jarige ook wel geregeld bij deze winkels

 • Saskia
  23 oktober 2016

  Wat een leuke nieuwe kleding. Ik heb vorige week de kledingkast van mijn zoontje aangevuld met herfst/winter kleding.

Add Comment

De Noppies 3-in-1 winterjas die je tijdens & na de zwangerschap kunt dragen
Herfsthop winactie: maak kans op (31) te gekke prijzen!