Stokke lanceert Tripp Trapp Limited Anniversary Edition

Posted In: Baby & Kind

De Tripp Trapp van Stokke… met het herkenbare design zijn er waarschijnlijk weinig mensen die deze kinderstoel niet herkennen! Misschien heb jij hem in huis voor je kind(eren), wellicht heb je er zelf op gezeten als kind zijnde. Sinds de stoel in 1972 in de verkoop ging zijn er 10.000 exemplaren bij de kassa afgerekend. Een mijlpaal en daarom voor Stokke reden tot een feestje. Het grote succes van de Tripp Trapp vieren ze met een de limited anniversary edition.

Voor de limited edition brengt Stokke 2 exemplaren uit; de tripp trapp in eikenhout en een zwarte variant met rosékleurige details. Laat ik nou net in een periode zitten waarin ik een enorm gek ben op alles wat koperkleurig is! Bekijk de stoelen hieronder. What’s not to love about them?!

 

image2

 

29d82ab7360797def8a7c9f74f1b5035

 

De designers van Stokke hebben voor de Limited Edition stoel gekozen voor premium eikenhout wat is afgewerkt met een matte finish. Voor de anniversary collectie is er speciaal voor twee nieuwe lakkleuren gekozen. In de stoelen zijn metalen onderdelen verwerkt in de moderne kleuren staal en rose goud. Om de Tripp Trapp helemaal af te maken heeft iedere stoel een ingegraveerde handtekening van Peter Opsvik: de man die in 1972 de stoel ontwierp.

 

Wil je de stoel helemaal af stylen, dan kun je een exclusief kussenset toevoegen. Deze bestaat uit twee rustige kleuren: Natural Beige en Stone Grey. Je hoeft geen keuze te maken maar alleen het kussenset om te keren om de stoel een andere look te geven. Natuurlijk kun je ook met de limited edition Tripp Trapp de babyset gebruiken.

 

 

 

 

De Stokke Tripp Trapp® Limited Edition is vanaf 18 oktober verkrijgbaar voor €229 in de winkels en op stokke.com

Welke van de twee stoelen zou jij kiezen?

    Add Comment

    Kinderbijslag; hoe ik en hoe jullie het besteden
    Een overhemd voor je vent (zonder het strijkwerk!)