De zelfgemaakte uitnodiging voor Maxim’s 3e verjaardag

Posted In: Baby & Kind

Over iets minder dan 4 weken is het zo ver. Mijn kleine mannetje wordt alweer 3 jaar. Drie!! Holy shit wat gaat dat snel zeg! Voor zijn eerste verjaardag maakte ik een krijtbord uitnodiging en ook dit jaar had ik wel weer eens zin om wat creativiteit uit mijn mouw te schudden. Bij deze presenteer ik dus mijn zelfgemaakte uitnodigingen voor Maxim zijn verjaardag.

Dit jaar was ik al snel uit over het ‘thema’ en na wat brainstormen en afstruinen van Pinterest besloot ik het dit jaar simpel te houden. Geloof me, dat is echt uitzonderlijk voor mij. Ik ga gewoon ballonnen en slingers ophangen in alle kleuren van de regenboog en de taart maak ik in het thema van de uitnodigingen. Dat zal namelijk een simpele zelfgebakken fondant-taart worden met plastic junglebeesten en kaarsjes.

Oja, we zouden het over de uitnodigingen hebben! Deze heb ik ontworpen in Canva, een gratis online programma waar je afbeeldingen heel leuk mee kunt bewerken. De afbeeldingen van de dieren komen van Caravanshoppe.com. Deze kun je hier gratis downloaden. De kleurtjes van de hoedjes heb ik wat fellere kleuren gegeven met behulp van Paint Shop Pro. Tot slot voegde ik in Canva de tekst toe in lettertype Atomic Small Caps en wat confetti. Simpel, maar leuk toch?
De verjaardaguitnodiging heb ik laten afdrukken bij webprint.nl. Het formaat is 14,2 x 10,5 en voor 15 kaartjes was ik 14 euro inclusief verzendkosten en enveloppen kwijt. Om het geheel helemaal af te maken deed ik wat confetti (gekocht bij Hema) in de envelop. Lekker feestelijk!

 

 

Wat vind jij van de uitnodiging voor Maxim zijn verjaardagsfeestje?

Add Comment

FAQ Vac: waarom je je kind wél moet vaccineren
Romige pompoensoep met geitenkaas & een beetje pit