H&M Baby Exclusive AW 16: luxe & zachtje pakjes

Posted In: Kinderkleding

H&M is een winkel waar je als moeder (to be) goed terecht kunt voor kleding voor je kleintje met prijzen die goed te doen zijn. Zo kocht ik in de baby fase zeer regelmatig wat items voor Maxim bij dit modemerk die in bijna iedere stad een winkel heeft staan. Wat me echter opviel afgelopen jaren, is dat de babycollectie niet echt vernieuwend is. Tot nu dan, want over de H&M Baby Exclusive collectie voor deze herfst en winter ben ik meer dan een beetje enthousiast!

De collectie is 180 graden anders dan wat je gewend bent van H&M. Niet alleen in de stoffen, die dus wat exclusiever zijn, maar ook het gebruik van kleuren en design. Zo zie je in deze collectie veel gebreide items in bijvoorbeeld gerstekorreldesign (liefde voor deze steek!), het gebruik van Tricot en een combinatie van katoen en wol. Er is gekozen voor een mooie, diepe kleur groen, grijs, wit en zachtroze die helemaal bij de herfst en winter passen. Wat je in ieder geval niet zult zien in deze collectie is het gebruik van illustraties op shirtjes, maar als je het aan mij vraagt: ik mis ze totaal niet want ik ben sowieso al van effen kledingstukken die je goed met elkaar kunt combineren. Om de outfit van je kleintje helemaal af te maken trek je hem of haar een paar kekke kniekousjes aan en schattige slofjes. Tadaa, je baby of dreumes is helemaal klaar voor de koude winterdagen!

 

De nieuwe collectie is verkrijgbaar van maat 50 tot en met maat 98. Voor de mama’s die het liefste de stad doorslenteren: ga je niet rot zoeken in een H&M filiaal naar deze collectie, hij is namelijk alleen online verkrijgbaar. Ach, er is eigenlijk toch niks fijners dan vanuit je luie stoel wat items in je virtuele mandje te klikken zonder nat geregend te worden tijdens het shoppen? Kijk snel mee!

[md_slider_carousel slider_heights=”400″ slider_margin=”2″ slider_nav_active_color=”rgb(182, 208, 209)” slider_shadow=”no” slider_images=”11966,11965,11964,11963,11962″]

hmprod-1hmprod

\

hmprod-4

 

H&M-Baby-Exclusive-AW-16

 

Wat vind jij van de exclusive collectie van H&M?

 • Nicole Orriens
  4 oktober 2016

  Superlieve kleertjes. Dat witte setje met het pofbroekje vind ik helemaal schattig.

 • Nikki
  4 oktober 2016

  ?.
  Hier word ik zooooo hebberig van…

 • Tineke
  4 oktober 2016

  Ik vind het heel lief! Maar niet helemaal mijn smaak denk ik. Ik hou van iets meer kleur. Vind de stoffen wel geweldig!

Add Comment

Vliegen met een baby? Dat doe je zo!
Op weg naar een gezonde leefstijl met Forever Clean9