Weekendtip: Rrrollend foodtruck festival

Weekendtip: Rrrollend Foodtruck Festival

Posted In: Lifestyle

Vandaag een spontaan (kort) blogje met een weekendtip! Ik was gisteren in Rotterdam bij mijn zus Sifra om wat leuks voor mezelf te doen, zonder kind. Ik had ‘wilde’ plannen maar uiteindelijk werd het iets minder wild als gedacht maar gelukkig niet minder leuk.

Mijn zus en ik wilde graag naar het Rrrollend Foodtruck Festival in Rotterdam en daarna gaan stappen. Nu moet ik eerlijk toegeven dat het stappen niet echt meer in mijn systeem zit, maar ik weiger om op mijn 25e een saai moedertje te worden, vandaar mijn ‘wilde’ plan om weer eens uit te gaan. Uiteindelijk was ik rond een uur of half 10 zo misselijk (van de warmte?) dat Sifra en ik besloten degelijk het fietsje naar haar huis te pakken, daar een film te gaan kijken en een beetje op tijd te gaan slapen. En weet je wat nou het erge is? Ik vond het stiekem helemaal niet erg uiteindelijk! Misschien ben ik toch saaier dan gedacht ;) Of ik geef het van de zomer nog een kans!

Gelukkig heb ik het prima naar mijn zin gehad bij Rrrollend Rotterdam. Dit is een ‘festival’ wat langs verschillende steden zoals Den Haag, Dordrecht, Leiden, Groningen trekt. Gisteren hebben ze hun foodtrucks in Rotterdam geparkeerd. Het geeft een ontzettend leuk beeld, de originele trucks in combinatie met mensen die gezellig naast elkaar zitten te eten terwijl ze elkaar soms niet eens kennen en een muziekje op de achtergrond. Het is daardoor uitermate geschikt voor mensen met kinderen. Voor ieder is overigens wat wils: van broodjes hamburgers tot crêpes, taco’s, sushi en ijs. Ik vergelijk het met een barbecue, alleen nu wordt het eten voor je gemaakt.

Mocht je dit weekend in de buurt van Rotterdam zijn en niets te doen hebben, dan kan ik je dit festival zeker aanraden! Mocht je niet in de buurt zijn maar wel een keer willen gaan: het Rrrollend Foodtruck trekt langs verschillende steden:

Katwijk: 18 t/m 20 juni
Groningen: 26 t/m 28 juni
Zwolle: 24 t/m 26 juli
Nijmegen: 21 t/m 23 aug
Leiden: 28 t/m 30 aug
Rotterdam: 11 t/m 13 sep
Naaldwijk: 25 t/m 27 sep

  • Malou
    14 juni 2015

    Het lijkt me erg leuk!

  • Saskia
    13 juni 2015

    ziet er gezellig uit. Vind het stiekem ook wel lekker om een saai moedertje te zijn.

Add Comment

Beeldvorming als blogger
5 situaties waarin ik (bijna) mijn geduld verlies…