25 originele manieren om paaseieren te versieren

25 originele manieren om paaseieren te versieren

Posted In: DIY | Lifestyle | Pasen

Het is bijna Pasen en wat mij betreft horen beschilderde eitjes sowieso op tafel bij de brunch. Als kind ging ik altijd een halfuur per ei los met waterverf om een (stiekem wanstaltige) creatie te maken, maar hé ik had er plezier in!

Er is niets leukers dan deze traditie voort te zetten met je kinderen maar je kunt natuurlijk  ook zelf al ruim voor Pasen wat eieren uitblazen en versieren om de huiskamer in Paassfeer te brengen. Hier heb je wat leuke ideeën ter inspiratie om paaseieren te versieren!

Wil je weten hoe je deze mooie, originele paaseieren maakt? Klik op de afbeelding en dan wordt je vanzelf naar de pagina met beschrijving gestuurd!

Ben je nog niet uitgekeken? In dit Pinterestbord wat ik heb gemaakt staan nog een hoop andere ideeën (inclusief de ideeën hierboven) hoe je Pasen leuk kunt vormgeven!

 • Margriet
  19 maart 2016

  Oh wat mooi! Ik vraag me wel af of je die eieren met glitters nog wel kan eten, het lijkt me dat die glitters nogal makkelijk ook op het ei komen te zitten als je hem open maakt. De eierschalen die als vaasjes worden gebruikt vind ik erg leuk.

 • Mariska van Schaik
  Mariska van Schaik
  17 maart 2016

  Izaura Van de Wal

Add Comment

Gender reveal: we krijgen een…
Gezinsuitbreiding: verbouwen en opknappen maar!