Oranje boven! | Go, mommy, go

Oranje boven!

Nog iets minder dan twee wachten en heel Nederland hult zich weer in oranje kledij! Ik vind het een van de leukste ‘feestdagen’ in het jaar doordat iedereen goed gehumd lijkt te zijn en het feit dat bijna heel ons kikkerlandje zich oranje kleed geeft absoluut iets gezelligs!

Ik ga waarschijnlijk met Maxim en vriendinnen ouderwets koekhappen, oranjebitter drinken en als het mooi weer is een terrasje pakken. Wat ik aan doe bepaal ik altijd vlak van te voren, ik heb namelijk wel wat oranje dingen die ik uit mijn kast kan plukken. Echter, belangrijker en leuker vind ik hoe Maxim erbij loopt! Vorig jaar was hij nog geen half jaar oud en verbleef hij bij mijn ouders terwijl ik voor het eerst zonder kind op pad ging, dus was een oranje outfit niet absolute noodzaak. Nu ga ik lekker met hem op pad en vind ik het toch wel erg leuk om hem in oranje kleding te hijsen. Omdat ik er niet teveel geld aan uit wil geven ging ik de webshops langs. De leukste items die ik tegen kwam deel ik met jullie!

 


Ga jij met je kind(eren) op pad op Koningsdag en wat trek jij je kid(s) aan?

 

 • Kimberley
  16 april 2015

  Geen idee wat we gaan doen dit jaar! Meestal gaan we rondjes lopen op de vrijmarkt, maar we zien het altijd gewoon. Ik vind dat oranje leuk voor de kindjes, maar zelf ben ik in het rood wit blauw, lekker makkelijk ;)

 • Daantje
  15 april 2015

  Wij gaan waarschijnlijk op de vrijmarkt staan. Ik weet het nog niet zeker, want we gaan nu eerst een weekje met vakantie en zijn met koningsdag nét terug!! En uiteraard een oranje tompoes eten :D

 • iooon
  15 april 2015

  Ik denk niet dat wij er iets aan gaan doen. Zo heel erg koningsgezind zijn wij niet. ;)

 • Sanja
  15 april 2015

  Ik moet nog gaan ‘oranje shoppen’ Geen idee ook wat ik precies wil haha maar we gaan hoe dan ook!

 • Olga
  15 april 2015

  Mini hier is dan iets ouder dan 4 maanden en omdat ik vorig jaar een oranje shirt heb gekocht met een kat erop (crazy catlady hier) denk ik dat ik hem dit aantrek en even mee op pad neem. Niet te lang trouwens, want ik raak geïrriteerd van stukken waar ik niet door kan lopen.

 • Tamara
  15 april 2015

  Ohhh nou ben ik zo’n stemmingsverpester! Haha! Mijn vriend moet gewoon werken en ik moet zeggen dat ik niet zoveel zin heb om met die 2 apies en een dikke buik naar de rommelmarkt hier te gaan! Haha! Maar Maxim is gek op Oranje, dus misschien trek ik hem wel een shirt aan!

Add Comment

Mijn trip naar zonnig Valencia
Deel een anekdote uit jouw zwangerschap!