Leuke anekdote van zwangerschappen van verschillende moeders | Go, mommy, go!

Deel een anekdote uit jouw zwangerschap!

Posted In:Zwangerschap

Zwanger zijn heeft iets magisch. Dat zal waarschijnlijk iedere vrouw beamen, of je nou doodziek was of je nooit fijner hebt gevoeld, het feit dat er in 9 maanden tijd een baby in jouw buik gevormd wordt is zo bijzonder!

Soms vliegen die 9 maanden voorbij en voor anderen lijken ze voorbij te kruipen. Hoe dan ook, in die tijd maak je veel mee. Sommige momenten zijn misschien wel het vertellen waard. Ik heb in ieder geval zeker zo’n moment! Voor een artikel ben ik dus op zoek naar:

[tagline_box backgroundcolor=”#ffffff” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”#E3E3E3″ highlightposition=”top” content_alignment=”center” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Een anekdote uit jouw zwangerschap!” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]Dat mag een anekdote zijn van een grappig, mooi, speciaal, vies, eng (en ga zo maar door) moment zijn wat jouw bijzonder en leuk genoeg lijkt voor anderen om te lezen.

Deel jij jouw moment? Het lijkt mij erg leuk om anekdotes van andere moeders te lezen. Vooral om hieruit op te maken hoe andere moeders hun zwangerschap hebben ervaren. Het is weer eens wat anders dan wekelijkse updates of informatieve stukjes te lezen, toch?

Om alle anekdotes allemaal in 1 artikel te lezen en het dus een verrassing te laten, vraag ik je of je de anekdote wilt opsturen via onderstaand formulier:


Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

 • Inge
  21 april 2015

  ik ben NET bevallen maar heb nog even een blackout wat betreft de zwangerschap. Ben wel heel benieuwd naar de annekdotes! Leuk idee!

 • angelique
  18 april 2015

  Wat leuk! Ik heb de mijne ingestuurd

 • Angeline
  18 april 2015

  Ik heb hem ook ingevuld! Vergeetachtigheid is ook iets groots in een zwangerschap

 • Kimberley
  18 april 2015

  Mijn ‘bevredigende verhaal’ heb ik je opgestuurd, haha. Leuk idee!

Add Comment

Oranje boven!
Fijn! #2