Daar worden we blij van: HEMA komt met klantenpas!

Posted In:Baby & Kind

Tijdens mijn rondje door de stad is er een winkel die ik zelden oversla: de HEMA! Vooral de laatste jaren is de liefde voor deze winkel steeds meer gegroeid. Onder anderen door de te schattige babykleertjes, de voordelige kinderkleding, de kant en klare erwtensoep in de winter

En dit is niet zo’n klantenpas waarbij je eerst 5000 euro moet uitgeven om een 10% korting voucher te krijgen. Nee, de HEMA klantenpas loont echt. Zo krijg je bij het gratis aanmaken van de pas gelijk 5 euro korting (die je kan besteden als je een bedrag van 20 euro uitgeeft) en 25 punten, bij elke euro die je uitgeeft 1 punt, mailtjes met speciale aanbiedingen en misschien nog wel het belangrijkste… gratis een tompouce als je jarig bent! YAY!

HEMA klantenpas

Je kunt de gratis HEMA app downloaden en je via deze app of online registreren voor ‘meer HEMA’. Vervolgens vind je in de app je digitale pas die je kunt laten scannen bij de kassa voor spaarpunten en/of korting. Liever een plastic pasje in je portemonnee? Ook dat kan want die schaf je aan voor een HEMA-prijsje, namelijk 50 cent.

    Add Comment

    De 5 mooiste bedjes voor kinderen
    Dit zijn de populairste babynamen van 2016