Witlof for kids; de nieuwe collectie 'Fly High'

Witlof for kids; de nieuwe collectie

Posted In: Baby & Kind | Babykamer

Witlof for kids. Het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt bij het horen van dit merk, is die groentesoort met bitter hart. Wrong! Het is namelijk een merk met prachtige slaap- en verzorgingsproducten. Producten die anders zijn dan de rest en die je zeker te weten wilt hebben voor je kleintje. Vooral de nieuwe collectie!

 

We listen,we create, witlof.

Witlof for Kids werd in 2015 opgericht door Jolanda en Milou. De geboorte van hun kinderen hebben hen geïnspireerd nieuwe producten op de markt te brengen, die volgens hen ontbraken. In 2016 was het zover en brachten ze hun eerste collectie op de markt. Met succes want sindsdien zijn ze razend populair geworden. Dit jaar wonnen ze met hun tuck-inn beddengoed zelfs de ‘Baby Innovation Award’! De dekentjes hebben elastiek in de hoeken van het voeteinde, waardoor het beddengoed niet steeds los getrapt wordt. Het is zo’n uitvinding waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?!

 

De eerste collectie

De eerste collectie van Witlof for Kids was wat mij betreft gelijk spot-on en super herkenbaar. Hij bestond uit dekbedovertrekken en dekentjes met Tuck-Inn systeem in mooie grafische prints. In de kleuren zwart/wit, mint en poederroze waardoor het in vele baby-en kinderkamers past. Ook kon je daar een bijpassend hoeslaken, lakentje of aankleedkussenhoes bij kopen om alles te laten matchen. Ook voor accessoires kun je terecht bij Witlof. Zo hebben ze speendoekjes, clutches voor billendoekjes, kruikenzakken en een groeiboom toegevoegd aan hun collectie. De groeiboom is van hout en met krijtbord stickers kun je steeds de lengte van je kind op de boom plakken. Wat een te gekke eye-catcher!

 

Een nieuwe collectie: Fly High

Deze maand is Witlof alweer toe aan de nieuwe en dus tweede collectie die ze ‘Let your dreams fly high’ hebben genoemd. Daarmee voegen ze een nieuwe print toe aan de goedlopende bestaande producten in de kleur dusty blue die ik het beste vergrijsd blauw kan noemen. De ‘Fly High’ collectie bevat een Tuck-Inn ledikantdeken, een nieuw ledikant hoeslakentje, een wieglakentje in de kleur off-white, een speendoekje, een aankleedkussenhoes en tot slot een clutch voor billendoekjes. Naast deze nieuwe lijn hebben de dames ook een tuck-inn wiegdekentje van de populaire, bestaande mint-variant toegevoegd. De nieuwe collectie zal vanaf de derde week van mei leverbaar zijn dus we moeten nog even wachten. Wat je wel kunt doen is hieronder alvast de prachtige nieuwe lijn bekijken. Ik hou deze nieuwe ledikantdeken in ieder geval in mijn achterhoofd, want laat hij nou perfect bij de babykamer passen die ik in mijn hoofd heb voor baby nummer twee!

 

 

De nieuwe collectie is vanaf de derde week van mei verkrijgbaar in de online shop online shop van Witlof for Kids en bij Babypark filialen.

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

 

Add Comment

De 20 weken echo
Zwanger! – Week 19 & 20