De leukste zomerse playsuits op een rij!

Posted In: Baby & Kind | Kinderkleding

Wohoo, de zomer is in aantocht! Volgende week gaan de temperaturen lekker omhoog en dus kunnen de fleurige jurkjes en stoere korte broeken weer uit je kleintje zijn of haar kast. Op het moment zijn ‘playsuits’ helemaal hot en ik snap het wel! Ze zijn makkelijk aan te trekken, zitten vaak erg lekker en zijn dus ideaal voor op het strand of om in te spelen. Ik ben het internet afgestruind om eens te kijken wat mijn opties zijn als ik een playsuit wil aanschaffen voor Maxim. Ik kon natuurlijk de meisjesvarianten niet weglaten…

Je kunt de afbeelding vergroten door erop te klikken. Dan zie je tevens van welk merk de playsuit is, hoe duur het is en in welke maat het verkrijgbaar is.

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”center” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Welke playsuit zou jij het liefste direct aanschaffen?” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]

 • Malou
  3 juni 2015

  Wat zijn ze schattig!

 • Tamara
  30 mei 2015

  Leuk! Vind het jurkje wel leuk linksonder. Bedacht mij meteen even bestelling te moeten doen voor een jumpsuit groter bij de Zara.

 • Nicole
  30 mei 2015

  Ik heb er ook een aantal, heel onhandig zonder drukkertjes onder maar ze zijn zo leuk!!

 • Roos
  30 mei 2015

  Wat een leuke playsuits! Ik zou er bijna nog een babymeisje voor bij willen maken ? persoonlijk vind ik de ananasplaysuit erg leuk, niet zozeer vanwege de print, maar vanwege t kleurtje!

Add Comment

Caught on tape: de geboorte van Moos
Dating diary van een alleenstaande moeder | Tinder: succes of flop?