Zara Mummy and Me collectie

Posted In: Kinderkleding
Twinning is hot! Zo’n twee jaar geleden ontstond voorzichtig de trend bij vooral moeder en dochter om dezelfde kleding aan te trekken. Toen moest je intensief op zoek om twee dezelfde kledingstukken te vinden in volwassen maat en kindermaat, nu komen de grote modeconcerns steeds vaker collecties om te twinnen. Niet alleen voor mama & dochter, maar ook voor papa & zoon. Zara komt met de Mummy and Me collectie om te twinnen met je dochter en geeft er een mooie twist aan.

Is twininng winning?

Eerlijk toegegeven: ik had eerst mijn twijfels bij het idee om je kind als je dubbelganger te kleden. Ik kreeg gelijk het plaatje in mijn hoofd van twee volwassenen die in hetzelfde blauwe unisex windjack lopen – wat mijn inziens niet echt hip is… De omslag kwam bij mij toen ik vorig jaar bij Next Direct zwembroeken voor papa & zoon zag en deze direct kocht. En eerlijk is eerlijk: mijn vriend en zoon stalen de show in hun matchende zwembroeken en het stond onwijs schattig! Ik ben dus om, mits de kledingstukken niet 100% hetzelfde zijn en wel wat van elkaar verschillen.

[themeone_video mp4=”https://static.zara.net/photos///mkt/spots/ss18-mummy-and-me-kids/layout-large///video/video-mummyandme-english-mp4.hi_1.web.mp4?1527818397373″ webm=”” ogg=”” youtube=”” vimeo=”” poster=”https://www.gomommygo.nl/wp-content/uploads/2018/05/Image2.png”]
Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zara Mummy and Me

Dit seizoen lanceert Zara de Mummy and Me collectie. Een collectie voor moeders om met hun dochters matchend door het leven te gaan. De kinderitems zijn geen kopie, maar bijvoorbeeld van dezelfde stof gemaakt of ze hebben een kleurtje die perfect bij bijvoorbeeld mama’s jurk matcht.

“Four moms. Four stories. One common objective: taking good care of their children. Discover four different ways of living where, no matter what, each mommy is the most important thing in the planet.”

 

Wat ik erg leuk vind van Zara is dat ze de collectie persoonlijk hebben gemaakt door vier moeders met hun dochters te fotograferen. Als je de editorial op de site bekijkt kun je ook kort wat lezen over de moeders. Zo vertelt Haruna bijvoorbeeld dat het geluid van het eerste woordje van haar dochter mooier klonk dan alle muziektunes die ze als DJ ooit mixte. Een andere moeder zegt dat ze soms de tijd voor haarzelf mist, maar dat ze absoluut niet zonder haar kinderen kan. Zara laat met de collectie en verhalen zien dat deze moeders net zoals wij zijn en dat vind ik erg mooi!

Collectie

In de Zara Mummy & Me collectie zien we de vintage stijl terug die op dit moment bij veel modemerken te zien is. De items voor mama & dochter zijn niet hetzelfde, maar passen wel mooi bij elkaar. Zo is er voor moeder een mosterdgele set beschikbaar bestaande uit een paperbag short en top met volants en voor dochter een schattige gele jumpsuit. In de collectie zitten geborduurde kledingstukken en luchtige items. Kleuren die terugkomen zijn mosterdgeel, spijker, lichtblauw, diep rood en wit. Dé modekleuren van dit moment.

De collectie is voor meisjes beschikbaar in maat 116 t/m 164 en voor vrouwen in maat xs t/m xl. De collecties zijn natuurlijk ook los van elkaar verkrijgbaar voor als je niet wil twinnen of alleen iets voor je dochter wil kopen.

Doe jij wel eens aan twinning?

Add Comment

Flamingo style – shopping special
Het stom! lijstje van Kimberley