Win: een leuk setje sieraden van Jeweltys

Posted In: Winactie
Wie mij kent weet dat ik zelden de deur uit ga zonder iets van sieraden om te hebben. Dat kan met een opvallende ketting zijn of een paar simpele oorbellen om mijn outfit net dat beetje extra te geven.

[themeone_spacer height=”40px”]

[themeone_spacer height=”30px”]

In mijn sieradenkistje vind je geen dure sieraden van Tiffany & Co (hallo moeder op bijstandsniveau) maar voornamelijk leuk geprijsde hebbedingetjes die ik overal vandaan heb geplukt. Daar maak je mij blij mee, want ik ben nogal van het afwisselen!

Jeweltys is een online shop waar je terecht kunt voor leuke, hippe sieraden voor een zacht prijsje. Of je nou van basic of opvallend houdt, van kleurrijk tot ‘gewoon’ goud of zilver, ze hebben het!

[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images=”6653,6648,6651,6658″ content_images_size=”full” data_grid_order=”true” el_file1=”” el_file2=””][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery][themeone_spacer height=”30px”]

Nu komt het leuke, ik mocht van Jeweltys een setje sieraden bij elkaar shoppen! Ik ben gegaan voor items die ik zelf zou dragen en die qua kleuren bij veel outfits passen. Het setje bestaat uit een zalmroze ketting, een goudkleurig kettinkje, een goudkleurige ring, een setje opvallende oorbellen en een infinity armbandje en heeft een waarde van 25 euro.

[TS_VCSC_Image_Hover_Effects hover_image=”6642″ hover_size=”full” size_type=”percent” size_percent=”75″ effect_style_text=”ts-hover-effect-oscar” effect_permanent=”true” title_text=”Win” content_text=”Een set sieraden t.w.v. 25 euro!” el_file=””][themeone_spacer height=”30px”]

Wil jij deze set sieraden leuk verpakt thuis gestuurd krijgen of wellicht voor iemand anders winnen die het verdient? Het enige wat je hoeft te doen is de foto te liken op Instagram en eronder een reactie achter te laten! Meedoen kan tot en met vrijdag 16 oktober. De winnaar zal zaterdag bekend worden gemaakt op Instagram.

odile clean

[themeone_spacer height=”30px”]

    Add Comment

    Review Stokke MyCarrier
    Weekendtip #2: landgoed Lievensberg