Ook zwanger doe ik wat ik het liefste doe – Zwangerschapsupdate #3 Jacqueline

Yes, weer een nieuwe zwangerschapsupdate over week 16 & 17! Het vakantiegevoel is er al een beetje, al hebben we officieel pas na deze update vakantie. Ik voel me goed en ik ben blij dat ik in mijn zwangerschap qua werk kan doen wat ik het liefste doe: buiten zijn en mensen inzichten bieden & helpen. In deze update vertel ik daar wat meer over en lees vooral door tot het einde, want daar kun je de groei van mijn buik bewonderen!

Lees hier eerdere zwangerschapsupdates van Jacqueline

week 16 zwangerschap

Vakantie! Nou nog niet echt, maar wel al een beetje. Afgelopen twee weken vielen mijn eigen trainingen die ik voor gemeente en welzijnsinstellingen verzorg, uit wegens de zomerstop. Het YogaCentrum was wel gewoon nog een weekje open en een aantal docenten op vakantie dus vervanging is dan altijd fijn. Ik ben heel blij met het mooie docententeam. Op woensdag hadden we een afspraak bij de verloskundige, dachten wij. Deze hadden we verkeerd in de agenda staan ☺ Gelukkig had ze tijd en was het een routine controle. Het hartje luisteren blijft speciaal en verder was alles goed. Ik ben niet heel veel aangekomen, al voelt dit wel zo.

Op donderdag en vrijdag stond de eerste trainerscursus gepland doordeweeks, Mind-Walk Summerschool. Een super leuke ervaring die ik 13 en 14 augustus ga herhalen in Friesland. Zo mooi dat ik op zoveel plekken kom en ik ben zo dankbaar dat ik mij nog zo fit voel. Dat is echt een zegen als ik soms om mij heen hoor. Het weekend had ik onverwachts vrij, dus toen heb ik heerlijk genoten met Egid en een terrasje gepakt met mijn lieve nichtje.

Maandag ben ik een nieuwe cursus gaan volgen, Outdoor Lifecoach. Ik doe al veel buiten, maar de cursus is echt een mooie aanvulling. Onderwerpen als stress, loopbaan en relaties kwamen aan bod. Confronterend om daar zelf mee aan de slag te gaan, maar juist op die manier door het zelf te ervaren geloof ik ook dat je het het beste kunt overbrengen. Ik heb weer super mooie inzichten gekregen; niet alleen hoe ik dit wil gaan gebruiken in de toekomst, maar ook wat ik zelf wil straks met zwangerschapsverlof en zo. Dus het was zeker de juiste timing om deze cursus te volgen. De cursus was op de prachtige Veluwe en op woensdag terwijl we het net die dag hadden gehad over relaties kwam Egid nog een flitsbezoekje brengen. Super leuk!

Afgelopen weekend heb ik weer een ontzettend mooi buitenweekend mogen hebben met toekomstige trainers en kan ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik met mijn werk elke dag mag doen wat ik het liefste doe. En dat ik van mijn zwangerschap geen hinder heb in mijn werk vind ik echt fantastisch! Hopelijk blijft dat nog lange tijd zo.

Vandaag gaan we met ons bootje naar Friesland, lekker 5 daagjes ertussenuit. Dan verzorg ik 2 dagen training in België aan zee en dan hebben we nog 10 dagen vakantie. Als we terugkomen staat de 20-weken echo op de planning. Spannend! Over onze vakantie, avonturen en uiteraard mijn zwangerschap, bericht ik jullie volgende keer!

    Add Comment

    Moe, moe en nog eens… Zzzzz – Zwangerschapsupdate Kelsey #3
    De badmode stijlgids: welke bikini of welk badpak past bij jouw figuur?