Vaderdag cadeautjes – Shopping Special

Posted In:Go, mommy, go

Daddy, daddy cool. Daddy, daddy cooool! Aanstaande zondag is het Vaderdag. De uitgelezen kans om ‘daddy cool’ in het zonnetje te zetten. Door een cadeautje voor je eigen vader te kopen en je waardering naar hem uit te spreken (ik blijf dat toch leuk vinden, elk jaar weer), maar ook door je kleintjes te helpen hun lieve papa (en jouw lieve partner) te verrassen. Misschien zit er iets tussen deze cadeautjes, als je nog last minute iets wil kopen.

Moederdag hebben we achter de rug (helemaal terecht natuurlijk, dat moeders eerst aan de beurt zijn!) en nu staat Vaderdag voor de deur. Aanstaande zondag is het zover. Dan mag het dienblad weer uit de kast getrokken worden om daar een ontbijtje op te serveren. Of misschien verandert jouw keuken dan door toedoen van je kinderen in één grote ravage, omdat ze ze graag croissantjes willen maken voor papa.

| Lees ook: de leukste cadeautjes om te knutselen voor papa

Ieder jaar koop ik weer een kleinigheidje voor mijn vader om hem te bedanken voor alles wat hij doet (don’t worry, bij mijn moeder doe ik hetzelfde op Moederdag). Ik probeer altijd wat origineels te bedenken waar hij echt wat aan heeft of wat emotionele waarde heeft. Voor het tweede jaar op rij, probeer ik op Vaderdag ook mijn partner een beetje centraal te stellen. Nee het is niet mijn vader, maar wel de papa van mijn kinderen die ik enorm lief heb en waardeer. Zeker nu de kinderen nog een beetje te jong zijn om zelf ontbijt te maken of een cadeautje te kopen, help ik ze met liefde.

De cadeautjes voor mijn vader en partner zijn in huis, maar kan ik nog niet verklappen. Ik wil immers niet het risico lopen dat ze het in dit artikel lezen, want dan is de verrassing er wel af. Tijdens mijn zoektocht naar een origineel cadeautje heb ik wel een aantal andere super leuke, toffe items bij elkaar gezocht om jou wat inspiratie te geven, mocht je nog niets gekocht hebben, maar dat alsnog willen doen. Fijn hé, dat online bestellen tegenwoordig zelfs zo last-minute nog kan?!

De verkoopinformatie met links vind je onderaan de afbeelding. Alvast een fijne Vaderdag!

Verkoopinformatie:

Rugzak verzorgingstas– €69,95 | Kidzroom
Baardverzorgingsset – €34,95 | The Beard Doctor
Lederlook BBQ-schort – €16,99 | Zeeman
Koffiemok voor papa – €3,75 | Hema
BBQ gereedschap– €14,99 | Barbecook
Bamboo dock en creditcardhouders– €30 |Walter Wallet
The Dad t-shirt– € 18,95 | Welovedeco.nl
The One parfum 30 ml– €44 | Dolce & Gabbana

Dit artikel bevat affiliatelinks.

    Add Comment

    Gaan we verhuizen?
    Recept: sandwich cake met gerookte zalm