Tiny Cottons zomercollectie ’15

Posted In: Baby & Kind | Kinderkleding

 

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een collectie van een kinderkledingmerk heb laten zien. Stom eigenlijk, want ik bekijk dagelijks wel een aantal shops om te zien of ze nog leuke dingen aan hun collectie hebben toegevoegd om eerst heel hebberig iets (of meerdere dingen…) in het virtuele mandje te gooien en vervolgens zo verstandig te zijn toch maar weer op het kruisje te drukken. Herkenbaar?

Afgelopen week was het Ontzettend (ja, als het bijna 30 graden is mag dat met een hoofdletter) warm en misschien was je er net zoals ik een klein beetje door verrast. Misschien keek je net als ik in je zoon of dochter’s kledingkast om erachter te komen dat hij of zij toch wel erg weinig shirtjes met korte mouwen heeft? Misschien zitten er dan wel wat leuke items in de Tiny Cottons zomercollectie?

Tiny Cottons is van oorsprong een Spaans merk wat in de afgelopen 3 jaar veel naamsbekendheid heeft gekregen, mede door de leuke stofjes en hoge kwaliteit van kleding. Deze zomer zitten er dan ook weer toffe printjes tussen waar ik in ieder geval erg enthousiast van word. De prijzen liggen een stuk hoger dan de grootste kinderkledingmerken, kleding is te koop vanaf 29 euro, maar dan loopt je kind er wel uniek bij!

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”center” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Kende jij het merk Tiny Cottons al?” description=”Wat vind je van de nieuwste collectie?” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]

    Add Comment

    Dating diary van een alleenstaande moeder | Tinder: succes of flop?
    Beeldvorming als blogger