Creative Use of Technology Houten horloge met leren bandje

Tick, tock, tick, tock!

Posted In:Lifestyle
Tick, tock, tick, tock! Ik had recentelijk de eer om wat accessoires uit te kiezen bij een unieke shop welke voornamelijk werkt met hout en de moderne techniek lasersnijden gebruikt.

Creative Use of Technology

Eerst wat over het bedrijf. Creative Use of Technology is een redelijk jong, creatief bedrijf wat wordt gerund door 3 ondernemers. Ze kwamen vanuit hun achtergrond in stedenbouw en architectuur in aanraking met het moderne 3D-printen en lasersnijden. Vol in hun enthousiasme over de talloze mogelijkheden en toepassingen van deze technologieën besloten ze samen te gaan werken en een nieuwe weg in te slaan. Een weg waarin ze hun creativiteit en ambities waar in konden maken. In 2012 richtte de drie mannen Creative Use of Technology op: een creatief bedrijf met eigen ontwerpen en producten.

Tot de dag van vandaag zijn ze continu bezig met het ontdekken van nieuwe toepassingen en mogelijkheden voor hun producten en diensten en op zoek naar manieren om innoverend te zijn.

Houten horloge

Ik koos voor een mooi houten horloge om cadeau te geven aan mijn partner en gaf iemand anders de kans hetzelfde te doen, namelijk mijn schoonzus. Ze wilde haar partner altijd al een houten horloge geven en ik wilde haar bedanken voor alles wat ze voor mij en mijn gezin heeft gedaan afgelopen maanden toen we het goed konden gebruiken. Twee vliegen in één klap!

Het donkere horloge wat mijn schoonzus uit koos is gemaakt van donker bamboehout en bevat een hoog kwalitatief Quartz uurwerk van Japanse makerij. Hij bevat schakels die 34 mm breed zijn en het plaatje in het horloge is antraciet wat een erg stoere uitstraling geeft. Ik koos voor Willem een houten bamboe horloge met mooi, zacht bruin leder bandje van 43 mm. Wat mij gelijk opviel aan beide horloges is dat de afwerking prachtig is. Het ziet er stevig en duurzaam uit en kan zeker ook tegen een stootje.

Wat deze horloges uitermate geschikt maakt om als cadeau weg te geven, is de mogelijkheid om een persoonlijke tekst in het horloge te graveren. Dit doet Creative Use of Technology door middel van lasersnijden. Wendy liet in het horloge van haar partner de toepasselijke tekst: “Ik hout van jou” graveren en ik liet de tekst “What a difference a day makes” graveren met datums die voor ons belangrijk zijn.

Cutting Edge Design

Nu koos ik voor een houten horloge voor Willem omdat hij er nog geen had, maar naast horloges heeft Creative Use nog veel meer mooie producten. Zo hebben ze bijvoorbeeld prachtige leren notitieboekjes, houten telefoonhoesjes, super originele lampen met houten kap, wanddecoratie en zelfs sieraden van hout! Als je nog een keer op zoek bent naar een uniek cadeau, dan zou ik Creative Use of Technology zeker aanbevelen! Shoppen kan online, maar ook in de stenen winkel in Breda.

 

De producten uit dit artikel heb ik gekregen.

Add Comment

Recept: Thaise curry met vis
Vooruitzicht – samenvatting Wie is de Mol aflevering 4