De nieuwe Søstrene Grene collectie voor kids

Posted In: Baby & Kind | Lifestyle
Søstrene Grene – wat Gezusters Grene betekent – is de laatste jaren immens populair geworden. Het merk is met haar producten net wat hipper en moderner dan Ikea, maar hanteert wel dezelfde aantrekkelijke prijzen. Sinds het merk vorig jaar in Breda een stenen winkel kreeg ben ik fan!

Toegegeven: ik ben aardig late to the party. Søstrene Grene bestaat namelijk al vanaf 1973. In dat jaar werd de eerste winkel geopend in het Deense Aarhus. Al snel volgden er meer winkels in Denemarken, in 2005 opende de eerste buitenlandse vestiging in Reykjavik en sinds 2012 kunnen we in Nederland in steeds meer steden shoppen bij dit toffe merk.

De zusjes Anna en Clara ontwikkelen met passie nieuw design op gebied van woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, hobby’s, koken en ga zo maar door. Elke week arriveren er nieuwe artikelen en deze worden vaak slechts een korte periode verkocht omdat verandering volgens de zussen goed is. Producten hebben bovendien aantrekkelijke prijzen zonder dat daar slechte arbeidsomstandigheden aan te pas komen. Søstrene Grene heeft strenge eisen voor leveranciers en op gebied van productveiligheid.

Deze week ligt de nieuwste voorjaarscollectie in de winkels die speciaal gericht is op kinderen. De collectie bevat allerlei interieurproducten om de babykamer, kinderkamer of speelkamer een nieuwe look te geven. De catalogus bevat met de hand getekende illustraties van dieren en mooie zachte kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Zo bevat de voorjaarscollectie een leuke tipi, diervormige nachtlampjes, leuke muurstickers, hemelbedjes en nog veel meer. Bekijk een deel van de collectie maar eens hieronder!

De nieuwe voorjaarscollectie voor kinderen van Søstrene Grene ligt vanaf 8 februari in de winkels.

 

  • Jennifer
    9 februari 2018

    Odile, je intro houdt plots op! ;) Ik mis ook echt een Sostrene in Assen. Groningen is wel dichtbij, maar ik kan niet even snel op de fiets de nieuwe collectie scoren voordat alles is uitverkocht!

Add Comment

7 tips voor het kopen van een goede voedingsbh
Mijn stom! lijstje