Shoplog Maxim: Primark, Zara & River Island Mini

Posted In:Shoplog | YouTube

Als je kijkt naar wanneer er voor het laatst een shoplog met kleding voor Maxim is verschenen, zou je haast denken dat het kind inmiddels wel in te kleine kleding loopt. Hoewel hij als kool groeit, is dat natuurlijk niet zo! Het was het simpelweg een kwestie van steeds vergeten foto’s te maken of een video op te nemen, of de helft zat steeds in de vuile was!

Ongeveer anderhalve maand geleden shopte ik de sale afdeling van Zara leeg en vorige week ging ik een dag winkelen met een vriendin bij Rotterdam Alexandrium. Je kunt het vast wel raden: we gingen natuurlijk naar de Primark en ik moest en zou ook even de Zara en River Island inlopen.

Ik vind dat ik goed geslaagd ben en Maxim zijn kledingkast bewijst dat. Toen ik van de week de inhoud zag heb ik me gelijk voorgenomen hem binnenkort eens uit te zoeken en wat kleding op het online verkoopaccount op Instagram ‘gomommygosells’ te gooien. Mocht je Maxim leuk gekleed vinden en een zoontje hebben wat jonger is als hem, neem dan dus zeker even een kijkje!

Genoeg geklets, in de shoplog video kun je bekijken wat ik allemaal gekocht heb.

[youtube id=”i9GEicIG6A4″ width=”853″ height=”480″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

 

[icon_counter icon=”Defaults-youtube” icon_size=”60″ border_size=”0″ border_color=”#a4a4a4″ block_title_front=”Vergeet je niet te abonneren!” block_title_back=”Go, mommy, go op YouTube” custom_link=”1″ button_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsubscription_center%3Fadd_user%3Dgomommygonl||target:%20_blank” button_text=”Klik om te abonneren” button_bg=”#ffa87c” button_txt=”#ffffff” ult_param_heading=””]

 

home_cafe_sep2[themeone_custom_font family=”” decoration=”” style=”normal” txtalign=”txt-left” size=”20px” line=”22px” padding=”0px” bold=”3″ uppercase=”” color=”#000000″]Wat vind je van de kleding die ik voor Maxim heb gekocht? [/themeone_custom_font]

  • Lieke
    7 augustus 2015

    Wat een leuke shoplog en wat een leuke kleertjes heb je geshopt voor Maxim! Echt helemaal mijn style! :)

Add Comment

Zwangerschap van week tot week: afspraken en controles
The three things tag