Prenatal Sweet Petit zomercollectie ‘Petit Resort’

Posted In: Baby & Kind | Kinderkleding
Are you ready for summer? Prenatal wel! Met de nieuwe zomercollectie van Sweet Petit ‘Petit Resort’ maak je de kledingkast van je kleintje helemaal zomerproof. Tast maar alvast diep in de buidel want als je de collectie ziet, dan wil je alles hebben!

Petit Resort

De foto’s van de collectie verraden al een beetje waar Prenatal de inspiratie voor deze Sweet Petit collectie vandaan heeft gehaald. Je waant je gelijk in een zomers resort met een heerlijk zwembad, ijsje erbij, drankje voor paps en mams.. Sorry ik liet me even mee slepen! Eindelijk kunnen de kledingstukken met lange mouwen en broekspijpen opgeborgen worden, het is tijd om die lekkere spekbeentjes van je baby te tonen!

Prints & stoffen

De grafische lijnen van de tegels van het zwembad zie je terug in de artworks van de kleding. Comfortabele, luchtige stoffen staan deze collectie centraal. De designer heeft de veranderde silhouetten in het modebeeld toegepast. Deze zomer zie je niet alleen maar korte broekjes met shirtjes of rokjes en jurkjes, ook culottes en jumpsuits stelen de show. Verder zie je de verticale streep veel terug met mooie bijpassende babymutsjes. Ook deze collectie zie je mooie structuurbreisels terug zoals pique gemixt met badstof. Comfort staat altijd voorop bij Sweet Petit en omdat in de zomer luchtige kleding het fijnste is, is de fit oversized en wat wijder.

Kleuren

Qua kleurbeeld is er een combinatie gebruikt van warme en koele kleuren met veel wit. Zo zie je de kleur Brique rood en perzik veel terug in de meisjescollectie en fris lichtblauw met wit en grijs voor jongetjes. Verschillende kledingstukken kunnen – vind ik – prima voor jongens en meisjes. Dat is het fijne aan het gebruik van deze unisex-kleuren. Bijvoorbeeld de badstof broekjes die onder staan verdeeld bij de jongenscollectie, maar ook de roestkleurige badstof salopette van de meisjescollectie. Zo zijn er ook shirtjes en leggings die geschikt zijn voor boys en girls. Kijk dus vooral ook eens bij het andere geslacht!

De nieuwste Sweet Petit collectie ‘Petit Resort’ is vanaf vandaag te koop bij Prenatal en online op prenatal.nl.

    Add Comment

    Hema verklaart het buitenspeelseizoen voor geopend
    Danielle werd met bijna 42 weken zwangerschap ingeleid – Bevallingsverhaal #1