Prenatal Sweet Petit najaarscollectie ‘Nature’s Collection’

Posted In: Baby & Kind | Kinderkleding
Vier keer per seizoen brengt Prenatal een nieuwe collectie uit van hun limited edition ‘Sweet Petit’ lijn. De collecties kenmerken zich door de eenvoud en items die je naar hartenlust met elkaar kunt combineren. Het is daardoor als het ware een ‘capsule collection’ .De najaarscollectie heeft de naam ‘Nature’s Collection’ gekregen en bevat weer een aantal leuke kledingstukken voor de koudere dagen voor zowel baby als peuter en jongen & meisje.

 

De nieuwste collectie van Sweet Petit is geïnspireerd op de natuur. . De natuur zie je terug in het warme kleurbeeld wat bestaat uit bordeauxrood, zachtroze, een diepe tint blauw en een warme kleur groen. Nu het wat kouder en guurder wordt is het tijd om richting de warmere kledingstukken te gaan. Prenatal heeft daarom stoffen gebruikt als zacht velours.

Typisch voor de laatste collecties zijn de oversized pasvormen en vintage invloeden. Dit zie je vooral terug in de enorm schattige broekjes en mutsjes in de babycollectie. De items passen mooi bij elkaar en aan functionaliteit is uiteraard ook gedacht. Zo kun je de ‘tuinbroekjes’ met bandjes dragen, maar ook zonder bandjes blijft het goed zitten en is het een gewoon broekje. Bijna alle kledingstukken zijn in zowel babymaatjes als peutermaatjes te koop. Mocht je twee kinderen hebben die tussen maat 50 en 104 zitten, dan kun je ze nog leuk laten ‘twinnen’ ook!

 

Sweet Petit Baby (maat 50-68)


 

 

Sweet Petit Peuter (maat 74-104)


 

De ‘Nature’s Collection’ is sinds 17 oktober verkrijgbaar in alle Prenatal winkels en online.

 

    Add Comment

    Mijn kind heeft het moeilijk met de komst van de baby
    Hoe zijn we op de naam Noël gekomen?