PLOG #1: mijn tweede Moederdag

Posted In: Odile | Persoonlijk

Gisteren was het alweer mijn tweede Moederdag maar hij was wat mij betreft even speciaal als de eerste. Ik was bij mijn ouders en in deze PLOG vertel ik hoe ik mijn tweede Moederdag heb doorgebracht. 

‘s Ochtends heb ik eerst lekker met Maxim uitgeslapen omdat ik erg laat sliep en daardoor nog wat moe was. Rond 11 uur besloot ik maar eens uit bed te gaan omdat de cadeautjes die ik voor mijn moeder had gemaakt nog ingepakt moesten worden. Ik besloot er spontaan nog een ‘kunstwerkje’ van Maxim bij te doen en dus werden zijn voetjes (lees voeten) zorgvuldig ingesmeerd met verf, wat hij helemaal leuk vond.

Rond half 1 kwam mijn vader ons ophalen om bij mijn ouders thuis te brunchen. Mijn vader en zusje hadden deze voorbereid, heel erg lief! Na de brunch mocht ik dan eindelijk mijn cadeautje van Maxim uitpakken, wat al zo’n drie weken onaangetast (knap hè?!) op de eetkamertafel lag. Hij had iets heel schattigs bij het Kinderdagverblijf gemaakt en het is het eerste knutselwerkje wat hij mee naar huis heeft genomen, dus extra bijzonder! Ook kreeg ik van Maxim, betaald door opa, een mooi bloemstukje. Mijn moeder kon mijn cadeautjes gelukkig ook waarderen.

Toen Maxim een eindje met opa ging fietsen heb ik een beetje bank gehangen met mijn zus en op een gegeven moment brak de zon door dus aten we een taartje in de tuin. Rond half 5 kwamen mijn tweelingzus en haar vriend ook gezellig op visite. We hebben de hele middag met Maxim buiten gespeeld en wat wijntjes weg gedronken. Helemaal niet vervelend! Ik had eindelijk weer een keer mijn camera meegenomen om wat alledaagse kiekjes van Maxim te schieten omdat ik dat eigenlijk te weinig doe met mijn goede camera. De foto’s zet ik hieronder.

‘s Avonds hebben we makkelijk friet gegeten en omdat Maxim op zijn blote kakken had buiten gespeeld moest hij nodig in bad. Altijd een feestje in het grote bad met veel waterpret. Na zijn bad was de kleine doerak toch wel wat moe en ging hij nog even lekker met oma onder een dekentje kroelen terwijl dat wij koffie dronken. Rond 9 uur bracht mijn vader ons weer thuis, heb ik Maxim een dikke kus gegeven en welterusten gewenst.

Al met al was het dus een gewone Moederdag die ik doorbracht met mijn familie en eigenlijk was hij daardoor juist wel bijzonder.

[tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.1″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”center” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Hoe heb jij Moederdag doorgebracht?” description=”Heb je nog een mooi cadeau gekregen van je kind?” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/tagline_box]

 • angelique
  13 mei 2015

  Wat een prachtige foto’s!

 • Lieke
  11 mei 2015

  Heerlijke dag zo zeg! Leuke foto’s!

 • Sylvie
  11 mei 2015

  Wat een mooie foto’s! Het lijkt me een heerlijke dag geweest! Voor mij was het de eerste moederdag, ik heb foto’s cadeau gekregen, en vooral genoten van het feit dat ik moeder ben natuurlijk! :)

 • Debbie
  11 mei 2015

  Wat een mooie foto,s heb je gemaakt. Heerlijke zondag dus.

 • Thea van Galen
  11 mei 2015

  voor mij was het een gewone zondag, nu ik nog kindloos ben.
  Maar zo te zien heb jij een mooie dag gehad! Bofkont!

 • Tamara
  11 mei 2015

  Wat een mooie foto’s! Klinkt als een hele fijne moederdag!! Superleuk om ook altijd te lezen dat je zo’n goede band met je familie hebt!

  Ik heb een prachtig schilderij gekregen van Maxim en een geurtje van Richard en Floris.

 • iooon
  11 mei 2015

  Ik kreeg mooi geshopte spulletjes van Eon ;) voor zijn oma had hij wel geknutseld.

 • Roos
  11 mei 2015

  Mooie foto’s! Klinkt als een heerlijke dag :)
  ik kreeg 2 verfkunstwerkjes en een theepotje met speciale thee :)

Add Comment

10x toffe printed leggings
OOTD Moos: Look at the stars