Persoonlijke update: vakantie!

Posted In: Odile | Persoonlijk

Na bijna een maand geen artikelen te hebben geschreven ben ik weer terug van weggeweest! Vandaar deze persoonlijke update waarin ik vertel wat ik afgelopen maand heb gedaan en wat mijn plannen zijn nu ik vakantie heb.

Sinds vorige week donderdag mag ik eindelijk zeggen dat ik vakantie heb na de spreekwoordelijke zware laatste loodjes. Terwijl mijn studiegenootjes zo’n drie weken geleden van hun vakantie konden gaan genieten, was ik hard aan het leren voor mijn hertentamens. In het artikel ‘over en uit‘ kon je al lezen waarom deze zo belangrijk waren en zijn voor mijn studievoortgang. Inmiddels heb ik de cijfers terug en gelukkig heb ik ze allemaal voldoende gemaakt. Nu moet ik het gesprek met de examencommissie afwachten (wat door vakantie helaas pas 10 augustus of later gaat plaatsvinden) en proberen van mijn vakantie te gaan genieten. Dat is best lastig kan ik je vertellen, als er zoveel vanaf hangt!

Doordat mijn studie even top prioriteit was, was Maxim afgelopen weken veel bij anderen zodat ik goed kon leren en man, wat vond ik dat zwaar! Mijn schuldgevoelens kwamen regelmatig opspelen. Het is dan ook heerlijk dat ik hem nu alweer een paar dagen volledig ‘voor mezelf’ heb! We hebben lekker thuis gespeeld, heel veel gekroeld, we zijn al naar een binnenspeeltuin geweest en verder doen we gewoon de normale dingen. Ik merk aan Maxim dat hij ook extreem vrolijk en energiek is nu ik alle aandacht voor hem heb.

Dan de vraag: wat is de planning voor mijn vakantie? Ik ga niet op vakantie naar het buitenland omdat ik in april al naar Valencia ben geweest. Wel heb ik een aantal leuke dingen op de planning staan. Ik heb in januari via Kelly 2 dagen efteling gewonnen + een overnachting, dus daar ga ik binnenkort met mijn moeder en Maxim naartoe. Ook ga ik nog met een vriendin weg, waarschijnlijk naar Parijs. Paris is always a good idea, dus daar heb ik enorm veel zin in! Verder ga ik vast nog een keer zwemmen met Maxim, naar de kinderboerderij & speeltuin, drankjes doen met vriendinnen en familie, klusjes in en rondom het huis doen, grote schoonmaak houden en gewoon van mijn vrije tijd genieten.

Ik ben weer terug van weggeweest! In de komende weken ga ik proberen zeker 4/5 artikelen per week te plaatsen met onder andere vlog’s, persoonlijke artikelen, een shoplog, een update van en over Maxim en ga zo maar door. Hopelijk zie ik je snel terug op Go, mommy, go.

Signed black

 • jessy-tje
  30 augustus 2015

  He Odile, ik was nieuwsgierig of je de uitslag van de examencommissie inmiddels binnen hebt. Kon het zo snel niet terug vinden op je blog. Ik hoop dat het beste voor je!
  Gr. Jessy

 • marjon
  9 augustus 2015

  Begrijpelijk ook dat je studie even belangrijker was! Nu (proberen) te genieten van je vakantie :D

 • Daniëlle
  3 augustus 2015

  Wat goed dat je hertentamens goed zijn gegaan!! Geniet van je vakantie en vast veel succes met je eindgesprek!

 • Monique
  31 juli 2015

  Wat fijn dat je de herexamens voldoende hebt gemaakt! Nu duimen voor het gesprek, maar ik heb goede hoop! En ik hoop dat je ook kunt genieten van je welverdiende vakantie. Er staan leuke dingen op het programma, dus daar zal het niet aan liggen ;)

Add Comment

8 tips om een hittegolf te overleven met kinderen?!
Artikel in Ouders van Nu: “Dat ene onbewaakte moment”