OOTD #2: Carbon Soldier

OOTD #2: Carbon Soldier

Posted In:Kinderkleding

Als je ons Instagram profiel bekijkt is het misschien moeilijk te geloven maar het aantal kinderwinkels in Wellington kunnen wij met gemak op twee handen tellen. Het is een hele klus om een leuke kindergarderobe samen te stellen maar gelukkig komen we dankzij die paar leuke winkels en online shoppen een heel eind.

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

Daar waar we aan kinderwinkels tekort komen worden we overspoeld met speeltuintjes en overige kinderactiviteiten. Nieuw-Zeeland mag dan met veel dingen achterlopen (mode staat op nummer 1 op deze lijst) maar wat kinderfaciliteiten betreft kan Nederland nog heel veel leren! Ik herinner me nog goed dat wij voor het eerst met Ivy-Mae de deur uit gingen en ik op het toilet van een restaurant al zwetend en opgekropt borstvoeding zat te geven. Ik kon niet wachten om naar huis te gaan en ik voelde me verschrikkelijk.

De winkelcentra in zowel Nieuw-Zeeland en Australië zijn voorzien van zogeheten ‘Parent Rooms’. Hier vindt je alle benodigdheden om een dagje shoppen met kleine kinderen te overleven. Een magnetron, aankleedkussens, paskamers met grote loungestoelen om je baby te voeden, speelgoed om je andere kids tijdens het voeden of verschonen bezig te houden, aangepaste toiletruimte met twee toiletten naast elkaar: een normale EN een kleine.. en de kinderwagen past er ook nog eens naast! Ze hebben werkelijk overal aan gedacht. Bijenkorf, eat your heart out!

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]
OOTD #2: Carbon Soldier | www.gomommygo.nl
[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

Hoewel Wellington dus enorm achterloopt qua kinderkledingboetiekjes, heb ik toch een outfit voor jullie met een item van een shop uit Nieuw-Zeeland. De Orewa Romper van Carbon Soldier is het meest veelzijdige kledingstuk in Ivy-Mae’s kast EN momenteel in de uitverkoop voor omgerekend ongeveer 39 euro inclusief verzendkosten naar Nederland! Onderstaand zijn drie looks die ik met deze romper heb gecreëerd.

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

Nr. 1

✚ Orewa Romper van Carbon Soldier 

✚ Gestreepte crop top van Bardot Junior 

✚ Panterprint laarsjes van Country Road 

 

3 alternatieven voor de laarsjes, verkrijgbaar in NL

✖ Adidas sneaker 

✖ Maruti veterschoen vanaf maat 30 

✖ Pinocchio veterschoen vanaf maat 21 

 

 

 

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

NR. 2

✚ Orewa Romper vanCarbon Soldier 

 Denim blouse van H&M 

Converse All Stars

 

 

 

 

 

 

 

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

Nr. 3

✚ Orewa Romper vanCarbon Soldier 

 Headwrap van Drowning in Nappies

Converse All Stars

 

 

 

 

 

 

 

[TS-VCSC-Spacer height=”35″]

Welke outfit is jouw favoriet?

  • ohmymacushla
    27 april 2016

    Aahhh wat een gave jumpsuit! Heel tof!

  • Nicole Orriëns
    22 april 2016

    Die zwarte tuinbroek lijkt me heerlijk zitten!

Add Comment

Een snelle gezonde maaltijd voor je gezin + recept voor pastasaus
Babykamer inspiratie: gender neutraal