Mijn Moederdag cadeau + win shoptegoed!

Posted In: Baby & Kind | Ouderschap
Het is Moederdag! De dag bij uitstek om als moeder helemaal in de watten gelegd te worden door je kinderen. Misschien heb jij net zoals ik vanochtend een heerlijk ontbijtje op bed gekregen en hebben de kinderen het schattigste liedje ooit ter gehoren gebracht. Wat er helemaal bij hoort is een zelfgemaakt cadeautje en dat vind ik eigenlijk altijd het meest waardevol. Op een goede tweede plek komt het cadeau wat ik voor Moederdag kreeg: een prachtig sieraad waarin de namen van mijn kinderen verwerkt zijn, zodat ik ze altijd bij me kan dragen.

Moederdag cadeau

Een sieraad waarin mijn moederschap centraal staat is cadeau wat al lang op mijn wishlist stond, maar er maar niet van kwam. Ik had al eens rondgekeken maar kon nooit een sieraad vinden wat bij mijn minimalistische smaak paste en niet te opzichtig was, want zo ben ik nou eenmaal niet. Tot vorige week! Ik kwam terecht bij Kaya Sieraden en kreeg de kans iets moois uit te zoeken voor Moederdag. Daar zeg ik geen nee tegen!

Kaya sieraden

Voordat ik laat zien welk sieraad ik heb uitgekozen en heb laten personaliseren, eerst wat over de shop. Kaya sieraden is het bedrijf van Tanja, moeder van Kaya. Kijk, daar komt de naam dus vandaan! Toen haar dochter 3 jaar was en steeds haar sieradenkistje plunderde besloot ze een bedrijf een gepersonaliseerde sieraden te beginnen. Voor kinderen, want ze kon nergens sieraden voor mama & kind vinden, maar ook voor mama’s, papa’s, oma’s, vriendinnen, zusjes, jongens, baby’s en ga zo maar door.

Wat ze het belangrijkste vond bij het oprichten van haar bedrijf, is dat het een sieradenbedrijf moest worden wat ook teruggeeft aan kansarme kinderen. Tanja doneert per sieraad een bedrag aan erkende stichting Eduki, die kansarme kinderen in Gambia helpt naar school te kunnen. Door haar donaties kunnen al 16 kinderen naar school. Wauw!

Tanja onderscheid zichzelf van andere shops doordat ze sieraden maakt die van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan twee in elkaar gevlochten ringen of een sieradenset voor moeder en dochter. En eerlijk? Ik had het ontzettend mooi gevonden als ik zoiets met mijn moeder had gehad!

Mijn armbanden

Na een zoektocht in de uitgebreide collectie van Kaya ging ik voor een armbandenset. De zilveren armbanden set ‘cute’ is schattig en stijlvol tegelijk. Beide armbanden zijn van door-en-en door echt zilver (gehalte 925, net als bij de juwelier). De ene armband is gemaakt van ball chain’s en bevat in mijn geval twee graveerbedels waar ik de ‘N’ van Noël en de ‘M’ van Maxim op heb laten graveren. De andere armband bevat een infinity bedel omdat mijn liefde voor de kinderen natuurlijk grenzeloos en onvoorwaardelijk is. Beide armbanden bevatten een parel bedeltje.

Deze armband komt standaard met 1 graveerbedel, maar je hebt de mogelijkheid de armband te personaliseren. Heb je 3 kinderen, dan kun je drie ronde schijfjes toevoegen om te laten graveren. Deze bedels kunnen aan de voor- en achterkant gegraveerd worden. Ook heb je de mogelijkheid om een Swarovski geboortesteen aan de armband toe te voegen.

Win shoptegoed!

Omdat het Moederdag is mag ik één persoon verblijden met een shoptegoed van €30 bij Kaya Sieraden, wat je uit mag geven aan een sieraad naar keuze! Het enige wat je hoeft te doen is op Instagram en/ of Facebook een reactie achter te laten en één persoon te taggen die je ook een sieraad gunt.

De winactie loopt tot en met 14 mei, 21:00. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 • Leandra Kok
  Leandra Kok
  17 mei 2018

  Dolgraag maak ik kans. Zou heel graag een ring met 2 steentjes uitzoeken. Ellen Veentjer-Theissen leuk voor een sierraad voor de meiden, voor jou?

 • Alyt van der Heide-Wijbenga
  Alyt van der Heide-Wijbenga
  17 mei 2018

  Doe heel graag nog mee. Wil dolgraag een gepersonaliseerde armband. En jullie Hanneke Pieters en Wietske Terpstra?

 • Heidie van der Steeg
  Heidie van der Steeg
  14 mei 2018

  Oh, ik doe graag mee want ik heb al eens in de webshop van Kaya Sierraden gekeken en gezien dat ze geweldige leuke kinder-unicorn setjes hebben. Mijn dochter is bijna jarig en dat zou een geweldig cadeau zijn uiteraard ?Daisy van Hoof ook mooie sierraden voor ons grote mensen! (ik volg nu ook via Instagram)

 • Sabrina Faro
  Sabrina Faro
  14 mei 2018

  Anneriet Faro-Tactor <3 <3

 • An Gela
  An Gela
  14 mei 2018

  Omdat we allemaal moeders zijn! ? José Grond-Postma Leonie Postma Marjolein De Boer Baarda

 • Linda Smeets
  Linda Smeets
  14 mei 2018

  Bijzonder en mooi! Ik doe graag mee en tag Wilma Bosch.

 • Wendy Le Grand
  Wendy Le Grand
  14 mei 2018

  Lisa is de allerliefste moeder en vriendin.
  Ze heeft het afgelopen jaar zoveel voor ons betekend.
  Ik kon haar altijd bellen als ik hulp nodig had.
  Zij stond dan klaar om voor mij en mijn kleine baby te zorgen.
  Zij is echt een lieve schat en daarom gun ik haar dit mooie kado!

 • Joe Hanna
  Joe Hanna
  14 mei 2018

  Mijn lieve vrouw, mijn alles.
  Haar gun ik dit prachtige kado.
  Een zorgzame vrouw en lieve moeder van onze hummel.
  Nu zwanger van twee prachtige hummels.
  Altijd zorgend voor anderen.
  Een schat van een vrouw.
  Ik hoop haar hiermee blij te mogen maken.
  Micky ook wat voor jou!

 • Marian B
  14 mei 2018

  Ik zou graag meedoen voor mijn zusje die gaat trouwen! kan ze vast wek iets leuks voor uitkiezen. Taggen wordt een beetje moeilijk…

 • Wendy van Zetten
  Wendy van Zetten
  14 mei 2018

  Meegedaan voor mijn lieve moeder Heiltje Krul

 • Ank Van Der Zande
  Ank Van Der Zande
  14 mei 2018

  Mag het ook een oma sieraad zijn zou heel graag een armband willen met de namen van mijn kleinkinderen dus tag mijzelf Ank Van Der Zande

 • Jeanet Thomas
  Jeanet Thomas
  14 mei 2018

  Ik gun het mijn oudste dochter <3 Marion Poeste-Thomas als een mooi ''kadotje'' nog voor haar 1e moederdag <3

 • Marion Poeste-Thomas
  Marion Poeste-Thomas
  14 mei 2018

  echt super gaaf Erika Panjer-Luit. gun het jou ook. ik zou gaan voor iets moois wat voor mij en onze 1e 5w oude dochtertje staat.

 • Marijke Sittard
  Marijke Sittard
  14 mei 2018

  Ik doe graag mee, ze zijn zo mooi, tag Anita Janssen

 • Miranda Gerritsen
  Miranda Gerritsen
  13 mei 2018

  Echt mooi Lucinda Staal-Videler Manon gerritsen

 • Lieke Haag van Leeuwen
  Lieke Haag van Leeuwen
  13 mei 2018

  Super leuk voor Nicolet Van Leeuwen de Bie, dit wil ze echt heeel graag :-)

 • Tica van Berkum
  Tica van Berkum
  13 mei 2018

  Mijn lieve zusje Maria verdient wel eens iets moois helemaal voor haarzelf. Ik gun het haar heel erg. X

 • Lucinda Staal-Videler
  Lucinda Staal-Videler
  13 mei 2018

  Supergaaf zeg
  Kijk hoe mooi Miranda Gerritsen en Sookhee Lim

 • Irma Krol
  Irma Krol
  13 mei 2018

  leuk dat gun ik Linda Ho Sam Sooi Van Der Wal

 • Jolanda Van Delft
  Jolanda Van Delft
  13 mei 2018

  Mooie actie Ilse Niekerk

 • Erika Panjer-Luit
  Erika Panjer-Luit
  13 mei 2018

  Ja dat zou ik leuk vinden ❤????❤????

  Ook super voor Marion Poeste-Thomas

 • Jacqueline Van de Manakker
  Jacqueline Van de Manakker
  13 mei 2018

  Manon Megens-janssen kom snel kijken hoe leuk

 • Elisabeth Maria Martina
  Elisabeth Maria Martina
  13 mei 2018

  Jolanda Van Delft geweldige actie

 • elisabeth maria martina
  13 mei 2018

  wat een geweldig gebaar, verras mij maar

 • Larissa Gijzen
  Larissa Gijzen
  13 mei 2018

  Ik gun hem aan Nikki Jayden Benjamin ❤ jij kan wel een lichtpuntje gebruiken.

 • Angelina Van Veen - Landmeter
  Angelina Van Veen - Landmeter
  13 mei 2018

  Super gaaf! Ik wil heel graag mezelf taggen
  Angelina Van Veen – Landmeter
  Maar gun het ook Law Young!

 • Anja Laemers
  Anja Laemers
  13 mei 2018

  Ik gun mijn schoonzus Claudia Laemers ook een mooi Moederdagcadeau <3

 • Dennis Bijl
  Dennis Bijl
  13 mei 2018

  Ik zou het mijn vrouw Grietje Bijl zeer zeker gunnen. Ze heeft de afgelopen 2 jaar enorm veel strijd moeten leveren met het Cjg en andere instanties. Ze is voor mij persoonlijk de moeder der moeders. Dit zou voor haar een enorm steuntje in de rug zijn. Hoedanook meissie ben ik enorm trots op je.

 • Anouk Veraart-Leppens
  Anouk Veraart-Leppens
  13 mei 2018

  Super leuk. Heb een armband met namen van mij 2 kids maar nu de derde er bij is gekomen is het wel leuk om er 1 van al mijn dochters te hebben… dus tage mezelf Anouk Veraart-Leppens

 • Chantal Obbink
  Chantal Obbink
  13 mei 2018

  Heel mooi? ik doe graag mee. Zou heel graag een mama sieraad willen?? Tjida Obbink Daniëlle Serra

 • Elise Vd Geer
  Elise Vd Geer
  13 mei 2018

  Mooie smaak heb je ? subtiel en bijzonder deze armbanden. Kaya heeft veel mooie sieraden. Ik doe graag mee ? dit is ook echt iets voor mijn lieve sis Rianne Ditters als steuntje in de rug ?

  • Rianne Ditters
   Rianne Ditters
   Elise Vd Geer
   13 mei 2018

   Aah zo lief sis ?
   En inderdaad wat een te gek sieraad ??

 • Esmeralda Groenland
  Esmeralda Groenland
  13 mei 2018

  Gaaf! Cassandra Groenland

 • Wendy De Graaf Steennis
  Wendy De Graaf Steennis
  13 mei 2018

  Wauwie heel leuk. Tamara V Bodegom

 • Djotie-Ananda Jita Das
  Djotie-Ananda Jita Das
  13 mei 2018

  Nesha Yasin ☺️

 • Agatha Yazasa Nolo
  Agatha Yazasa Nolo
  13 mei 2018

  Jacqueline Devon Jaylin Mila zou ik dit zeker gunnen ??

 • Nicolet Van Leeuwen de Bie
  Nicolet Van Leeuwen de Bie
  13 mei 2018

  Dit lijkt me geweldig om de namen van m’n 2 dochtertjes te dragen. Lieke Haag van Leeuwen ook leuk voor jou mommy to be!!

 • An Na
  An Na
  13 mei 2018

  Ik doe graag mee, maar kan helaas niemand taggen.. ?

 • Marissa Maria Josina Stolk
  Marissa Maria Josina Stolk
  13 mei 2018

  Heel mooi! M’n schoonzusje Rianne gun ik nog een mooi extra moederdagcadeau ❤️

 • Kristel Gubbels-Daemen
  Kristel Gubbels-Daemen
  13 mei 2018

  Wow wat mooi kijk Nicole Evers ♥️

Add Comment

“All that you did was love”- Een brief voor mijn moeder
Gevulde geroosterde paprika met couscous