Het is Moederdag! De dag bij uitstek om als moeder helemaal in de watten gelegd te worden door je kinderen. Misschien heb jij net zoals ik vanochtend een heerlijk ontbijtje op bed gekregen en hebben de kinderen het schattigste liedje ooit ter gehoren gebracht. Wat er helemaal bij hoort is een zelfgemaakt cadeautje en dat vind ik eigenlijk altijd het meest waardevol. Op een goede tweede plek komt het cadeau wat ik voor Moederdag kreeg: een prachtig sieraad waarin de namen van mijn kinderen verwerkt zijn, zodat ik ze altijd bij me kan dragen.

Moederdag cadeau

Een sieraad waarin mijn moederschap centraal staat is cadeau wat al lang op mijn wishlist stond, maar er maar niet van kwam. Ik had al eens rondgekeken maar kon nooit een sieraad vinden wat bij mijn minimalistische smaak paste en niet te opzichtig was, want zo ben ik nou eenmaal niet. Tot vorige week! Ik kwam terecht bij Kaya Sieraden en kreeg de kans iets moois uit te zoeken voor Moederdag. Daar zeg ik geen nee tegen!

Kaya sieraden

Voordat ik laat zien welk sieraad ik heb uitgekozen en heb laten personaliseren, eerst wat over de shop. Kaya sieraden is het bedrijf van Tanja, moeder van Kaya. Kijk, daar komt de naam dus vandaan! Toen haar dochter 3 jaar was en steeds haar sieradenkistje plunderde besloot ze een bedrijf een gepersonaliseerde sieraden te beginnen. Voor kinderen, want ze kon nergens sieraden voor mama & kind vinden, maar ook voor mama’s, papa’s, oma’s, vriendinnen, zusjes, jongens, baby’s en ga zo maar door.

Wat ze het belangrijkste vond bij het oprichten van haar bedrijf, is dat het een sieradenbedrijf moest worden wat ook teruggeeft aan kansarme kinderen. Tanja doneert per sieraad een bedrag aan erkende stichting Eduki, die kansarme kinderen in Gambia helpt naar school te kunnen. Door haar donaties kunnen al 16 kinderen naar school. Wauw!

Tanja onderscheid zichzelf van andere shops doordat ze sieraden maakt die van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan twee in elkaar gevlochten ringen of een sieradenset voor moeder en dochter. En eerlijk? Ik had het ontzettend mooi gevonden als ik zoiets met mijn moeder had gehad!

Mijn armbanden

Na een zoektocht in de uitgebreide collectie van Kaya ging ik voor een armbandenset. De zilveren armbanden set ‘cute’ is schattig en stijlvol tegelijk. Beide armbanden zijn van door-en-en door echt zilver (gehalte 925, net als bij de juwelier). De ene armband is gemaakt van ball chain’s en bevat in mijn geval twee graveerbedels waar ik de ‘N’ van Noël en de ‘M’ van Maxim op heb laten graveren. De andere armband bevat een infinity bedel omdat mijn liefde voor de kinderen natuurlijk grenzeloos en onvoorwaardelijk is. Beide armbanden bevatten een parel bedeltje.

Deze armband komt standaard met 1 graveerbedel, maar je hebt de mogelijkheid de armband te personaliseren. Heb je 3 kinderen, dan kun je drie ronde schijfjes toevoegen om te laten graveren. Deze bedels kunnen aan de voor- en achterkant gegraveerd worden. Ook heb je de mogelijkheid om een Swarovski geboortesteen aan de armband toe te voegen.

Win shoptegoed!

Omdat het Moederdag is mag ik één persoon verblijden met een shoptegoed van €30 bij Kaya Sieraden, wat je uit mag geven aan een sieraad naar keuze! Het enige wat je hoeft te doen is op Instagram en/ of Facebook een reactie achter te laten en één persoon te taggen die je ook een sieraad gunt.

De winactie loopt tot en met 14 mei, 21:00. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Odile

Auteur Odile

Odile is 28 jaar, moeder van zoontjes Maxim ('13) en Noël ('17) en gelukkig in de liefde met Willem. Ze is de oprichtster van gomommygo.nl en is werkzaam als Virtual Assistent.

Meer artikelen van Odile

Join the discussion 44 reacties

Plaats een reactie