Mama meeting!

Posted In: Persoonlijk | YouTube

Er waren eens 11 moeders uit alle windstreken van Nederland, die in de maand april van het jaar 2015 samen in een whatsapp-groep belandde. De een was nog gekker dan de ander, de gespreksstof werd met de dag meer hilarisch & persoonlijker en er ontstond een gezellige chaos. Om die chaos compleet te maken besloten we een keer in real life af te spreken en afgelopen zaterdag was het na een hoop geregeld dan eindelijk zo ver: het was tijd voor de mama meeting!

De locatie was het gezellige huis van Gwen, Olivia en Quinn in omgeving Utrecht, de aanwezigen waren: ikzelf & Maxim, Betty & Nim, Bibian & River, Manon & Nilo, Ioni & Eon, Tineke & Sofie, Jennifer & Melle en Roos, Ayden en Kenji. Afwezigen waren dit keer Joyce, Anna & Suus, maar die verwachten we er de volgende keer natuurlijk bij. Voor mij en sommige anderen was het een flink stuk reizen maar hé, je moet er wat voor over hebben om weer met baby’s te kunnen spelen en knuffelen!

Allemaal hadden we wat lekkers gemaakt: van de befaamde monchourolletjes van Manon & Bibian tot een heerlijke taart van Betty. In het huis ontstonden kinderopvang-achtige taferelen met overal kruipende, rollende en dribbelende kids, luiertassen, maxi-cosi’s, kinderwagens en ga zo maar door, maar wat was het gezellig!

De dag had iets meer weg had van een baby meeting dan een mama meeting maar dat mocht de pret niet drukken. Inmiddels zijn we weer zo’n 12.365 berichten over slaapritme’s, zwangerschappen, zorgen, vaders, spannende nachten (;)) en dating (wees gerust: daar verlekker ik alleen de dames mee) verder en is het een kwestie van wachten op de volgende meeting. Ik heb al geopperd om een meeting te doen zonder kinderen om even van het ‘moeke-gehalte’ af te komen dus we zullen zien of ook dat te realiseren is!

Ik heb de middag gefilmd en tevens wat foto’s gemaakt voor de plakboeken die je hieronder kunt zien.

[themeone_spacer height=”40px”]
[themeone_spacer height=”40px”]
 • marjon
  29 augustus 2015

  Leuk zo’n overzichtje. Ik had hier en daar al foto’s via IG voorbij zien komen. Leuk dat jullie zo samen contact hebben.

 • Vlijtig Liesje
  28 augustus 2015

  Ik vind het altijd weer leuk om te lezen hoe gezellig die bijeenkomsten zijn waarbij mensen die elkaar online hebben leren kennen elkaar in het echt ontmoeten!

 • Lieke
  28 augustus 2015

  Ik wilde trouwens nu het filmpje gaan bekijken, maar die doet het helaas niet.. :(

 • Lieke
  28 augustus 2015

  Wat leuk zeg! Ik denk dat je bedoelt zonder kids? ;) De kinderen alleen lijkt me ook zo wat! ;)

 • Tamara
  28 augustus 2015

  Ahhhh wat ontzettend leuk zo’n meeting!!

Add Comment

Mama voelt zich schuldig
De studerende moeder: over en uit