Ik heb het geluk dat ik op loopafstand van mijn huis een aantal fijne winkels heb zitten. De drogisterij, verschillende bakkers waar ik als gebak liefhebber erg blij mee ben en de Lidl. Vanwege de lage prijzen doe ik hier – net als menig inwoner van Nederland – regelmatig boodschappen. En hoewel het niet heel erg voor de hand ligt, kun je bij de Lidl tegenwoordig ook regelmatig terecht voor… babykleding!

 

Lupilu

Om de zoveel tijd komt Lidl met een nieuwe collectie babykleding van het merk Lupilu. Ook deze week liggen de nieuwste items in de winkel.

Zelf heb ik eerlijk gezegd nooit iets gekocht van Lupilu. Niet omdat ik het niet wilde, maar simpelweg omdat ik de juiste maatjes nooit in de winkel kon vinden. Mocht je dit keer weer iets leuks zien, dan kun je eventueel ook online bestellen vanuit de webshop van Lidl. De low budget supermarkt verzend binnen 3 werkdagen voor slechts €2,99.

Nieuwe collectie

Van de nieuwe collectie babykleding kun je een beetje hetzelfde verwachten als van de vorige collecties. Hij bestaat uit vestjes, rompers, shirtjes, broekjes, leggings, sokjes en ga zo maar door. Voor meisjes in roze tinten met wit, voor jongens. in navy blauw met wit. Weet je het geslacht van je baby nog niet of ben je meer van de unisexkleding? Ook daar heeft Lupilu aan gedacht met een lijn in de kleuren wit en zacht grijs. Het fijne aan dit merk? Alle kleding is gemaakt van 100% bio-katoen!

Tot slot bevat de collectie ook ontzettend schattige dekbedovertrekken, boxkleden, hydrofielen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daarvoor in de plaats ga ik de nieuwe collectie van Lidl Lupilu gewoon aan je laten zien!

Odile

Auteur Odile

Odile is 28 jaar, moeder van zoontjes Maxim ('13) en Noël ('17) en gelukkig in de liefde met Willem. Ze is de oprichtster van gomommygo.nl en is werkzaam als Virtual Assistent.

Meer artikelen van Odile

Join the discussion 2 reacties

Plaats een reactie