Kletspraatje: aan het werk, verliefd & bovenal gelukkig!

Posted In:Odile | Persoonlijk

Soms heb je van de periodes in je leven dat het kut gaat. Zo’n periode had ik tot een aantal maanden geleden. Maar juist als je het niet verwacht kan zo’n periode ineens omslaan en dat is precies wat gebeurde. Op het moment dat ik het gevoel had dat het niet slechter kon, kwam alles ineens op zijn pootjes terecht. Ik ben gelukkiger dan ooit!

 

Gelukkig in de liefde

Van praktisch thuisblijfmoeder in de bijstand die haar dagen vooral alleen sleet, ben ik nu een werkende moeder en gelukkig in de liefde. Over dat laatste heb ik gekozen het grootste gedeelte privé te houden (al zul je hem af en toe wel op Instagram en Snapchat voorbij zien komen), maar ik wil er wel over kwijt dat ik een aantal maanden geleden een super leuke, lieve en aantrekkelijk man ben tegen gekomen waarmee alles zo vanzelf en goed gaat. Misschien ken je het wel: dat je zomaar een persoon tegenkomt waarmee het gewoon klopt. Dat niks moeite kost en gewoon zijn gangetje gaat zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Voor mij en Maxim is het in ieder geval super fijn dat hij in ons leven is!

 

 

 

Wat hadden wij een fijne en leuke dag bij vrienden in Arnhem!

Een foto die is geplaatst door Odile (@gomommygonl) op

 

Werk combineren met mijn gezin

Daarnaast ben ik sinds zo’n twee en een halve week aan het werk. In de blog waarin in mededeelde dat ik een baan had gevonden kon je al lezen dat ik er stiekem wel wat tegenop zag: van praktisch 5 tot 6 dagen samen met Maxim zijn, naar ‘slechts’ 3 dagen omdat ik 4 dagen per week werk. Desondanks valt het me alles mee! Maxim gaat met plezier naar de opvang en ik naar mijn werk. De werktijden zijn goed te doen waardoor ik, als ik thuis ben, nog even met Maxim kan spelen en rustig kan koken en samen eten. Nu ben ik de eerste 6 weken woensdag thuis en dat is echt een dag van ons samen. Waar voorheen het weekend voor me aanvoelde als een doordeweekse dag, heb ik nu echt het gevoel dat het weekend is, maar bovenal dat ik er ook echt aan toe ben. Dat zijn dan echt 2 dagen waar ik naar uit kijk en tijd met Maxim en mijn vriend kan spenderen.

 

 

 

En we zijn weer aan het werk!

Een foto die is geplaatst door Odile (@gomommygonl) op

 

Het werk zelf

Ik zit nu 6 weken lang in de beginfase van de mbo-3 opleiding waarin ik alles leer over de systemen die ik ga gebruiken in mijn baan en de ziektewet. Dat is namelijk de wet waarover ik straks telefoontjes ga beantwoorden. Word je nog een keer (langdurig) ziek en heb je hier vragen over, dan kan het in de praktijk zo zijn dat je mij aan de telefoon krijgt! De opleiding is prima te doen en ik merk dat ik goed – al dan niet makkelijk – door de stof kom. Het voortgangsgesprek was goed afgelopen vrijdag, de eerste tussentoets is gehaald en al met al heb ik wel het gevoel dat ik op mijn plek zit. Ik benieuwd hoe de komende weken en toetsmomenten gaan lopen.

 

Misschien kun je het aan de toon van deze blog al opmaken: ik heb mijn draai gevonden en ben een gelukkig mensch!

 • Janneke
  26 september 2016

  He wat leuk dat je weer wat meer bent gaan bloggen. Las je blogs altijd met veel plezier. Fijn dat het allemaal weer in een positieve vibe zit. Succes met je opleiding! :-)

 • DreamerKirsten
  14 september 2016

  Wat leuk om te lezen dat je gelukkig bent! Maakt mezelf als lezer ook vrolijk eigenlijk :) Het is altijd fijn om iemand in je leven te hebben waar je kan op bouwen.. Geniet ervan!

 • Noortje
  8 september 2016

  Ik lees al heel lang mee, maar reageer nooit.
  Maar wil nu toch even kwijt dat ik heel blij ben voor je dat je het geluk weer hebt gevonden.
  Geniet er van, het is je gegund!

Add Comment

Werktijden
Goedkoop shoppen voor je baby & de babykamer bij Wibra