Jacqueline gaat jullie meenemen in haar eerste zwangerschap

Vorige week introduceerde ik Kelsey op Go Mommy Go. Ze schreef een stuk over zichzelf en haar eerste zwangerschapsupdate kwam online. Omdat iedere zwangerschap en ieder huishouden anders is, heb ik nog iemand gevraagd om ons een beetje mee te laten delen in haar zwangerschap.

De tweede dame die pril zwanger is, is Jacqueline. Ze is voor het eerst in verwachting en de zwangerschap is nu al totaal anders dan ze had verwacht! Vandaag stelt ze zich aan jullie voor, morgen verschijnt haar eerste zwangerschapsupdate. Brand maar los, Jacqueline!

Ik ben Jacqueline, 33 jaar oud en voor de eerste keer in verwachting. Mijn partner is 37 en ook voor hem wordt het de eerste. Mijn dagen zijn gevuld met het geven van sport en beweeglessen voor welzijnsinstellingen en gemeente voor minderheden in de samenleving. Daarnaast ben ik eigenaresse van een YogaCentrum en oprichtster van Mind-Walk, waar ik trainingen en opleidingen verzorg. Binnenkort wordt dit aanbod natuurlijk uitgebreid met zwangerschaps-MindWalk en ZwangerschapsYoga.

Mijn partner is artiest en speelt in een band. Het muziekgenre wat hij maakt is vooral populair in het oktoberfeest seizoen, namelijk Oostenrijkse volksmuziek. Voor het werk is hij vaak de weekenden weg en regelmatig in het buitenland. Nu ben ik zelf ook regelmatig weg in de weekenden om cursussen te geven en of te volgen, dus het is altijd de juiste balans zoeken in ons privéleven. Met goede communicatie lukt dit gelukkig al meer dan 3 jaar heel erg goed. Naast artiest is Egid overigens ook nog signmaker, allround belettering, bedrukking etc.

Vorig jaar hebben we samen een huis gekocht en vanaf oktober 2016 was de kinderwens al aanwezig. We zijn toen ook gestopt met anticonceptie. Na een miskraam in 2017, bleek ik in mei dit jaar opnieuw zwanger! Het verhaal hierover lezen jullie in mijn eerste update.

We wonen in een leuk huis, met nieuwsgierige kat Nola, die niet voor niets de naam Nosy Lady heeft gekregen. Alleen houdt deze Nosy lady absoluut niet van kinderen en andere dieren en word het dus nog een leuke uitdaging om deze diva in de toekomst samen met de kleine kruimel te laten opgroeien. Maar waar een wil is een weg! Kruimel, zo noemen we overigens de kleine stuiterbal die net als mama en papa op het podium al net zo beweeglijk is in de buik.

Ik neem jullie graag mee in mijn eerste zwangerschap. Eentje die nu al heel anders is dan ik mij had voorgesteld. Ik zal jullie niet mijn eerste echofoto (met 8 weken) onder de neus duwen, aangezien ik kruimel daar zelf nogal op een schildpad vond lijken, maar ik zal wel leuke foto’s delen van alles. Oké, misschien niet alles, maar wel veel wat we de komende nog 26 weken gaan meemaken!

 

 

 

 

Add Comment

Tip: met de VakantieBieb lees je gratis e-books (voor kinderen)
Karma is a bitch – Zwangerschapsupdate Jacqueline #1