Free printable invulschema Wie is de Mol 2019

Posted In:Lifestyle

Yes! We zitten in het nieuwe jaar en dat betekent dat alle molloten weer los kunnen gaan met hun complottheorieën. Vanaf 5 januari gaat namelijk het 19e seizoen van Wie Is De Mol van start, wat plaats vindt in Colombia!

Wie is de mol 2019

Helaas dit keer zonder Art Rooijakkers, want voor het eerst staat Rik van de Westelaken aan het roer. Het is even wennen, maar ik ben benieuwd hoe Rik het er vanaf gaat brengen.

De kandidaten van dit jaar zijn: presentratrice van WNL Evelien de Bruijn, Vlaamse presentratrice (o.a. bekend van Expeditie Robinson) Evi Hanssen, presentator (bekend als tafelheer bij DWDD en van Jules Unlimited’) Jamie Trenité, presentratrice (van RTL Nieuws) Merel Westrik, zanger (ook wel bekend als Nielson) Niels Littooij, vlogger en visagiste Nikkie de Jager, acteur (bekend van ‘De Grote Improvisatieshow’) Rick Paul van Mulligen, Meester Patissier als Meester Boulanger (bekend van Heel Holland Bakt) Robèrt van Beckhoven, actrice (van o.a. ‘Meiden van de Herengracht’) Sarah Chronis en onderzoeksjournalist en documentairemaker (vor BNNVARA) Sinan Can.

Invulschema

Net als vorig jaar heb ik weer een invulschema voor de grootste WIDM fans gemaakt. Het is een printable die je gratis kunt downloaden en een prima vervanging van het Molboekje. Met mijn invulschema kom je nóg meer in het spel en het maakt het iets makkelijker om verdachten van jouw lijstje weg te strepen, zodat je de Mol kunt ontmaskeren.

Op pagina 1 kun je vooral je eigen gedachten noteren en invullen wie jij denkt dat de mol is. Op pagina 2 kun je invullen welke kandidaat wie verdenkt/ verdenken. Dit kan een hulpmiddel zijn als je het even helemaal kwijt ben. Immers; vult een kandidaat op de test in dat een bepaald persoon de mol is, maar moet de maker van die test vertrekken… dan weet je dat diegene dus niet helemaal goed zat qua potentiële mol!

Kortom; met de eerste pagina kom je al een heel eind om je hersenspinsels overzichtelijk te maken en pagina 2 kun je gebruiken als aanvulling.

WIDM-poule

Net als voorgaande jaren heb ik weer een Go Mommy Go Wie Is de Mol Poule. De winnaar van de poule krijgt het WIDM-bordspel! Wil je ook in de poule? Laat dan even je gebruikersnaam achter in een reactie!

Watchparty WIDM

Dit jaar schrijf ik niet wekelijks een samenvatting over de afleveringen van WIDM zoals vorig jaar, maar plaats ik elke zaterdag voor de uitzending een ‘Watchparty’ op de Facebookpagina. Hieronder kunnen jullie laten weten hoe jullie de aflevering vonden, vertellen wat jullie opvallend vonden en natuurlijk jullie verdenkingen delen. Ik ben benieuwd of er leuke discussies zullen ontstaan en wie jullie het meest verdenken van de kandidaten van dit seizoen!

Klik op de afbeelding hieronder om het invulschema te downloaden en print hem uit!

wie is de mol invulschema ingevuld

Add Comment

30 kersthapjes voor kinderen
Een speelkeuken is het perfecte cadeau