H&M Sweet Secret Garden collectie voor kids

Posted In: Kinderkleding

Soms zie je wel eens kinderkleding collecties waar je gelijk enthousiast over bent. Dat had ik toen ik foto’s van de H&M Sweet Secret Garden collectie voorbij zag komen voor kids. En dan was het voornamelijk liefde op het eerste gezicht met al die schattige jurkjes! Niet dat ik Maxim er één ga aantrekken hoor!

[TS-VCSC-Spacer height=”35″]

H&M Sweet Secret Garden collectie voor kids

De H&M Sweet Secret Garden collectie bestaat uit kledingitems voor jongens en meisjes in maat 92 tot 170. Als je een dreumes hebt, loop je deze collectie dus helaas mis, tenzij je het alvast op de groei koopt! De lijn bestaat voornamelijk uit geklede setjes die je kind zo aan kan bij communie of op een mooie zomerdag. Eén ding staat in ieder geval boven water: hij of zij steelt absoluut de show!

De kleuren vind ik echt geweldig want ik ben dol op de kleur koraal. Lekker vrolijk en zomers als je het mij vraagt! Ook zitten er in de collectie wat witte items. Voor de jongens is er gekozen voor een mooie grijstint en donkerblauw. Ik denk dat bijna ieder kind die kleuren wel zal staan.

Wat opvalt is dat de prijzen overeen komen met wat je van H&M gewend bent behalve de jurkjes. Deze gaan namelijk vanaf zo’n 40 euro over de toonbank. Echter, als ik naar de jurken kijk snap ik dat wel en vind ik ze het geld waard. Extra leuk vind ik ook de accessoires en schoenen die bij de kleding matchen. De meeste items zijn exclusief online te verkrijgen en enkele ook in de winkel.

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]
[TS-VCSC-Spacer height=”25″]
[TS-VCSC-Spacer height=”25″][TS-VCSC-Spacer height=”25″]

Wat vind jij van de H&M Sweet Garden Collectie? Heb je een favoriet kledingstuk?

 • Margriet met de Paplepel
  1 april 2016

  Oh wauw! Wat romantisch. Precies de soort jurkjes waar ik als kind van droomde om te hebben.

 • Kimberley
  31 maart 2016

  Dit is helemaal het voor mijn dochter, die jurken, die stoffen. Love it!

  • Odile
   Kimberley
   31 maart 2016

   Ik zou het ook wel weten als ik een dochter had!

Add Comment

Voor jezelf beginnen als jonge moeder
Kamperen met kleine kinderen een gedoe? Welnee!