Stom! header

Het Stom! lijstje van Sonja

Posted In:Lifestyle | STOM!
Dat moment dat het vakantie is en het constant regent waardoor je bijna de volle twee weken binnen moet zitten. Het is één van de dingen die zo op mijn stom-lijstje kan! Maar op deze druilerige dinsdag (alliteratie, yay!) geef ik het stokje over aan blogger Sonja, die ook wel wat puntjes kan opnoemen.

Je kent Sonja Bos misschien wel van haar blog met bijpassend Instagram-account Twinstyle Blog waar ze – zoals de naam het al zegt – de kledingstijl van haar tweeling op de gevoelige plaat legt. Haar zoon en dochter zijn overigens inmiddels een kei in poseren! Sinds de geboorte van de tweeling inspireert ze menig volger met toffe outfits.

Sonja wilde maar wat graag haar even haar frustratie kwijt en deelt daarom vandaag haar lijstje met dingen die ze ontzettend stom vindt.

 

STOM!

SONJA BOS BLOGT OP TWINSTYLEBLOG.NL

 

Grote maten beha’s die niet voorgevormd zijn. Hallo tepels!

Een vakantie waarvan je je hele week al volgepland hebt voordat hij begonnen is.

Mijn oneindige behoefte aan slaap.

Favoriete (kinder-)kleding die te klein is geworden.

Dat mijn hakken alleen nog maar mooi staan te wezen in mijn kast.

Moeders die andere moeders bekritiseren op social media.

Dat tell-sell nog steeds anno 2018 op televisie is. Hoe dan?!

Pop-ups op internet.

De morning rush. Ik snap niet dat ik ooit dacht dat ik een ochtendmens was. Een avondmens ben ik daarentegen ook niet. Maar middagmens vind ik stom klinken..

Mensen die voordringen in de wachtrij bij de kassa.

In de verkeerde rij staan bij de kassa.

Met twee peuters moeten wachten bij de kassa. En de sportles. En de trein. En.. alles wacht met wachten en peuters te maken heeft.

De wekker

“Mijn kind doet niks”- reacties

Het bovenste keukenkastje. Je moet echt minstens 2.5 meter zijn om daar zonder stoof bij te kunnen. Hoe verzin je het!?

 

Wat vind jij ontzettend stom?

    Add Comment

    Quote #2
    Mijn kind is niet lid van een club en dit is waarom