Hema verklaart het buitenspeelseizoen voor geopend

Posted In:Baby & Kind | Zomer
De eerste zonnige dagen hebben we achter de rug en wat waren we daar aan toe hè? De griepepidemie hield ons afgelopen weken allemaal in de greep, maar gelukkig zit het er nu op. We gaan weer naar buiten om van het zonnetje genieten, van een drankje op het terras en van de kinderen die weer lekker in de tuin kunnen spelen, want Hema komt met een hoop nieuw buitenspeelgoed en opblaasitems voor in het zwembad. Kom maar door met de zomer!

Balansspel

Zo hebben ze een leuk balansspel bedacht. Het is een nieuw spel met een speelmat een twee dobbelstenen. Daag je vrienden uit, gooi de dobbelstenen en bepaal welke hand of voet jij op de rookworst, stroopwafel, hart of tompouce moet plaatsen. Je hoort het al: het is Twister, maar dan lekker makend met het populairste HEMA voedsel. Je krijgt er trek van!

Voor groot en klein

Het ruime assortiment aan buitenspeelgoed is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Zo kunnen de grotere kids een gevecht houden met waterpistolen of springtouwen en de kleintjes aan de slag met de XL Jip & Janneke dobbelsteen, met XL domino of het te gekke stoepkrijt met glitter. In de zandbak kunnen de mooiste kastelen gebouwd worden en spannende avonturen beleefd worden met allerlei nieuwe vormpjes, emmers en auto’s.

Zwemplezier

Het is nu nog wat koud om een duik in het zwembad te nemen, maar misschien ga jij in de mei-vakantie of in de zomer wel lekker een weekje naar Spanje op vakantie? In dat geval moet je zeker even langs HEMA om de collectie opblaasitems en luchtbedden te bekijken. Dobber weg op een HEMA opblaaspapegaai- of citroen, ga met je handdoekje op een opblaashart liggen of gooi over met de 3d-bal. De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het Jip en Janneke badje.

Vanaf deze week is de buitenspeelgoed-collectie verkrijgbaar in alle HEMA winkels en online via Hema.nl.

    Add Comment

    Dit is waarom de Maxi-Cosi Nova kinderwagen een geweldige aankoop is!
    Prenatal Sweet Petit zomercollectie ‘Petit Resort’