Hema komt met versiering voor een gender reveal party, babyshower of kraamfeest!

Elke maandag pak ik een momentje om alle folders door te bladeren. Dan bekijk ik welke producten die week in de aanbieding zijn in de super en verlekker ik mezelf met alle nieuwe toffe producten van woonwinkels die ik toch niet van mezelf mag kopen. Eén folder die ik altijd gelijk open klap in de app is die van HEMA en zo kom ik al snel op de website terecht. Daar zag ik tussen het rijtje nieuwe producten staan dat HEMA ontzettend leuke nieuwe versiering heeft, die nog niet in de folder staat!

HEMA haakt altijd super in op trends en zo ook op de trends die over zijn komen waaien uit Amerika: de gender reveal party en babyshower. Met de versiering kleed je het kraamfeestje voor de baby of gender reveal super leuk aan zonder dat het je klauwen met geld kost. Dat laatste is toch wel fijn aangezien je deze versiering maar één keer zult gebruiken.

Moest ik me vorig jaar nog rot zoeken naar een gender onthullingsballon die een redelijke prijs had, nu heeft Hema hem gewoon! Uiteraard met roze confetti voor een meisje en blauwe voor een jongen. Het blijft een leuke manier om het geslacht van je ongeboren baby bekend te maken. Is het geslacht al bekend en organiseer je een babyshower voor je beste vriendin, dan zullen de transparante ballonnen met roze of blauwe confetti fantastisch staan.

Naast deze producten heeft de winkel andere producten toegevoegd waarmee je de tafel mooi kunt aankleden, maar ook wegwerpservies in nieuwe printjes. Met deze nieuwe lijn maak je de aankleding van je kraamfeest of gender reveal party helemaal af, maar je kunt het ook voor ander gelegenheden gebruiken.

Zoals je merkt vind ik het helemaal leuk! Tegen de zwangere dames of vriendinnen van zwangere vrouwen zeg ik daarom: hup hup naar Hema!

Hema komt met versiering voor een gender reveal party, babyshower of kraamfeest!

Add Comment

Thaise salade met biefstuk en mango
Quote #1