Gratis poster: Lieve Sint & Piet, hier woont

Posted In: Sinterklaas

Zoals de teller op de homepage al aangeeft, is het nog 23 nachtjes slapen tot pakjesavond. Spannend! Zijn jullie thuis ook al zo bezig met de intocht, het zetten van de schoen en natuurlijk de dag waarop Sinterklaas en zijn pieten – als het goed is – cadeautjes komen brengen? Omdat ik natuurlijk niet zou willen dat er iemand vergeten wordt, heb ik deze ‘Lieve Sint & Pieter, hier woont…’ poster gemaakt die je direct gratis kunt downloaden!

 

Met deze poster kun je verschillende kanten op. Je kunt hem uitprinten en hem je kind laten inkleuren. Vergeet natuurlijk niet zijn of haar naam in te vullen! Maar je kunt hem ook uitprinten en met een krijtstift op een raam overtrekken. Zo ziet Sinterklaas vanaf buiten dat hij jullie huis absoluut niet moet overslaan!

 

Het is heel simpel. Je print de poster op A4 (of iets groter, zoals ik heb gedaan) uit. Je plakt hem aan een raamzijde. Vervolgens trek je de tekening aan de andere raamzijde over met een krijtstift. Deze zijn te koop bij hobbywinkels. Het mooie van deze stiften is dat het een soort krijtlaagje op het raam achterlaat, die je er ook zo weer af kan wrijven met een natte doek. Als je de tekening hebt overgetrokken verwijder je de poster en klaar is kees! Het is simpel maar staat zo gezellig!

 

Tip: met dubbelglas ramen is het lastiger om de tekening echt nauwkeurig over te trekken. Het is niet onmogelijk maar enkelglas is net iets handiger.

 

Klik op de afbeelding om de poster te downloaden!


 
Lieve Sint & Piet, hier woont poster kleurplaat

Ga jij de poster ophangen of op het raam tekenen?

Add Comment

19x (leuke) foute kersttruien voor kinderen
Win een jute Sinterklaas slinger – Sinterklaas winweek #1