Goedkoop shoppen voor je baby & de babykamer bij Wibra

Posted In: Babykamer | Kinderkleding

Shoppen voor je kindje is leuk, maar als dat super goedkoop kan… is het natuurlijk nog net even wat leuker! Als je zoals ik elke week de folders erop na slaat, heb je misschien de folder van Wibra van deze week al gezien. Zo niet; hij staat vol met leuke, nieuwe spulletjes om de babykamer en je baby zelf op te leuken. Gaat dat zien, gaat dat zien!

 

Zo liggen er vanaf deze week leuke decoratieve spulletjes in de schappen zoals de immer populaire paper bags, fotolijstjes, memoryboxes, decoratiehangers en ga zo maar door. Maar ook aan textiel hebben ze gedacht. Voor een zacht prijsje heb je een te gek boxkleed of een aankleedkussenhoes (het blijft een goed woord voor scrabble!) in grafische print. En dan heb ik het nog niet eens over de te schattige babykleertjes gehad… Kijk snel mee!

 

wibra-producten

 • DreamerKirsten
  14 september 2016

  Ik ga ook regelmatig bij Wibra langs voor de basics. Vooral de slaapzakken vind ik wel fijn, zowel qua prijs als kwaliteit!

 • Nicole Orriëns
  13 september 2016

  Leuk allemaal! Je kunt echt prima een mooie babykamer maken voor een lage prijs.

 • Karin van der Breggen-Buit
  Karin van der Breggen-Buit
  9 september 2016

  Erg leuke spulletjes! Alleen zo jammer dat Wibra zo slecht scoort op arbeidsomstandigheden. Daarom koop ik er nooit meer wat. :(

Add Comment

Kletspraatje: aan het werk, verliefd & bovenal gelukkig!
11 hilarische herkenbare tweets van ouders