Gender reveal party taart

Gender reveal: we krijgen een…

Gisterenmiddag was het eindelijk zover: de gender reveal party! Mijn vriend en ik hadden onze familie uitgenodigd om op deze prachtige zonnige dag te onthullen of we een meisje of jongen krijgen. We wilden dit graag met een gezellig feestje doen omdat we wegens ziekte het nieuws dat ‘we’ zwanger zijn ook niet op een leuke manier konden doen en gelukkig voelde ik me goed genoeg! Ik zou zeggen: lees snel verder om te zien wat het geslacht van ons kindje is!

 

Gender reveal party Buys zoenen met muisjes

 

[ultimate_heading main_heading=”We krijgen een jongen!” main_heading_color=”#bee8da” main_heading_font_family=”font_family:Give You Glory|font_call:Give+You+Glory” main_heading_font_size=”desktop:37px;” margin_design_tab_text=”” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_line_height=”desktop:37px;”][/ultimate_heading]

Ons gezin wordt verrijkt met nog een jongen! Zoals ik al eerder schreef had ik geen voorgevoel of voorkeur en of het nou een jongen of meisje was geweest, we zijn super blij dat we een kindje verwachten en dat het goed gaat met onze baby! Maxim krijgt een broertje om lekker mee te ravotten, Willem nog een ventje om mee te stoeien en ik kan de lieve babykleertjes die Maxim aan had nog een keer gebruiken, wat ik toch wel speciaal vind.

Eigenlijk hadden we het zo bedacht dat we dinsdag de geslachtsbepalende echo zouden doen en dat Willem en ik het ook niet zouden weten tot zondag. We zouden de envelop met het geslacht dan aan mijn zus geven zodat zij iets kon regelen voor de gender reveal party. Totdat we in de auto zaten en Willem te kennen gaf dat hij het toch wel leuk vond om het te weten zodat hij ook gericht naar de echo kon kijken, haha. Prima! We moesten dus nog flink wat dagen onze mond houden, maar gelukkig ging dat goed!

 

 

Zondag kwam onze familie dus langs voor de grote onthulling. De meerderheid dacht dat het een meisje zou zijn (dat was ook de uitkomst van de ‘Old Wive Tales’) omdat bij beide families een hoop meisjes voorkomen. De verrassing was dus voor veel familieleden groot toen we een grote zwarte ballon lek prikte en er blauwe confetti uit kwam! Mijn vader leek zo zeker te zijn van zijn zaak dat hij zelfs op een kaartje had geschreven: “Leuk een meisje erbij!” haha! En hoewel Maxim de laatste twee weken steeds zei dat hij een broertje zou krijgen (hij wist ook nog van niks), zei hij na de onthulling steeds: “Neehee, een zusje!” Arm kind! ‘s Avonds was hij gelukkig weer bijgedraaid en inmiddels lijkt hij enthousiast dat hij een broertje krijgt.

Willem en ik hadden de boel zaterdag al versierd met roze en blauw ballonnen & pom poms, schoolbord vlaggetjes waar ik ‘jongen of meisje’ op had geschreven en opblaasletters. Onderaan het artikel staat een lijstje met waar ik alles heb gekocht, voor de nieuwsgierigen! Samen met Maxim had ik zaterdag en zondag steeds tussendoor als ik me goed voelde een taart gebakken en cupcakes. De taart had trouwens een blauwe binnenkant, maar hier ben ik vergeten een foto van te maken. Nog een tip: ik had ook cakejes zonder kleur gebakken. Ik had al een vermoeden dat als mijn neefjes en nichtjes binnen zouden komen, ze gelijk wel iets lekkers zouden willen na het zien van alle zoetigheid op de tafel. Op deze manier konden zij alvast wat op smikkelen, zonder dat de taart met kleur aangesneden moest worden. Happy kids, happy parents!

Het was een gezellige middag dus ik ben erg blij dat ik me goed genoeg voelde voor een feestje. En nu is het tijd om flink te gaan shoppen voor onze baby boy!

 

Producten: Ballonnen | Bekertjes | Servetjes | Schoolbord vlaggetjes | Pompoms | Opblaasletters | Gender Reveal Ballon | Taartdecoratie

  • Monique
    3 april 2017

    Wat leuk, een jongen erbij! Lijkt me inderdaad heel leuk om de kleertjes nog eens te kunnen gebruiken (naast het nieuwe dat je natuurlijk ook koopt). Wat heb je het huis mooi versierd voor de onthulling ❤️ Geniet van dr blauwe wolk, ik blijf duimen dat je je snel wat beter voelt!

Add Comment

7 tekenen dat we een meisje krijgen (volgens de Old Wives Tales)
25 originele manieren om paaseieren te versieren