Free printable invulschema Wie is de mol 2018 - vervanging van het molboekje
Iets te laat, want aflevering 1 is inmiddels al geweest, maar bij deze kun je deze free printable downloaden! Een invulschema om jou te helpen je hersenspinsels overzichtelijk te maken en de Mol van 2018 te ontmaskeren.

Gratis en voor niets dus en een prima vervanging van het Molboekje, wat sommige mensen aanschaffen om op die manier nóg meer in het spel te komen en het aantal verdachten te elimineren.

Op pagina 1 kun je vooral je eigen gedachten noteren en invullen wie jij denkt dat de mol is. Op pagina 2 kun je invullen welke kandidaat wie verdenkt/ verdenken. Dit kan een hulpmiddel zijn als je het even helemaal kwijt ben. Immers; vult een kandidaat op de test in dat een bepaald persoon de mol is, maar moet de maker van die test vertrekken… dan weet je dat diegene dus niet helemaal goed zat qua potentiële mol!

Kortom; met de eerste pagina kom je al een heel eind om je hersenspinsels overzichtelijk te maken en pagina 2 kun je gebruiken als aanvulling.

Wist je dat er ook een Go Mommy Go WIDM-poule bestaat met meer dan 100 personen? Wil je ook in de poule? Laat dan even je gebruikersnaam achter in een reactie!

Klik op de afbeelding hieronder om het invulschema te downloaden en print hem uit!

wie is de mol invulschema ingevuld

Odile

Auteur Odile

Odile is 28 jaar, moeder van zoontjes Maxim ('13) en Noël ('17) en gelukkig in de liefde met Willem. Ze is de oprichtster van gomommygo.nl en is werkzaam als Virtual Assistent.

Meer artikelen van Odile

Plaats een reactie