Let's talk cameras!

Favoriet: Let’s talk cameras!

Posted In:Baby & Kind

Het was bij Ivy-Mae al een tijdje aan het kriebelen, ze wilde ook een camera net als mama! Ik liet haar een paar keer op bed wat met mijn camera rommelen maar de teleurstelling was altijd groot wanneer hij weer terug in de tas moest.

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

Tijdens onze kerstvakantie in Terrigal, Australië kwam ik in een schattig boetiekje deze super coole houten camera van Jollybeans tegen. Ik had hem al een paar keer op Instagram voorbij zien komen maar deze keer kon ik hem niet laten liggen! Ivy-Mae en de camera waren heel de vakantie onafscheidelijk en zodra ze hem nu tegenkomt tussen haar speelgoed hangt hij gegarandeerd de rest van de dag om haar nek!

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]
BIKINI: RIVER ISLAND JUNIOR | VISOR: COUNTRY ROADS
[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

De Jollybeans camera is handgemaakt door een stoere mama uit Melbourne en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en patronen (zoals bijvoorbeeld watermeloen of sprinkles). Het is zeker de moeite waard om even op haar Instagram account te spieken.

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

Ik ben een rookie in de mysterieuze wereld van fotografie maar naast het maken van kleding is dit absoluut een van mijn favoriete hobby’s. Het merendeel van mijn foto’s neem ik met de Canon 1200D en een 50mm prime lens of 18-55mm zoomlens. Een prima (betaalbare) set voor beginners!

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

    Add Comment

    De 10 opvoed don’ts
    De nieuwe IKEA collectie is speciaal voor kinderen