Even voorstellen

Nieuw in het team: Milou

Posted In: Go, mommy, go

Go mommy go heeft weer een nieuwe aanwinst! Vandaag stelt Milou zich voor. Het grappige is dat Milou en ik bij elkaar op de basisschool zaten en dat we elkaar dus persoonlijk kennen. Zo zie je maar hoe wegen elkaar kunnen kruisen, zelfs als de ander in Nieuw-Zeeland woont (ja je leest het goed!). Ik kan wel van alles gaan vertellen maar ze kan zich natuurlijk het beste zelf aan jullie voorstellen dus ik geef het woord aan haar.

[TS-VCSC-Spacer height=”45″ el_file=””]

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]
M

ijn naam is Milou, ik ben 25 jaar oud, getrouwd met Roly en mama van twee kleine troublemakers! Ik hou onwijs veel van reizen, kinderkleertjes maken (en kopen), fotografie en makeup. Ik ben een beetje ongeduldig en kan niet goed tegen kou! Ik kan redelijk koken maar het is niet mijn grootste hobby, dus ik kies over het algemeen vaak voor een snelle gezonde maaltijd. Je kan mij ’s nachts wakker maken voor een nieuwe aflevering van Suits, een lekkere saoto soep of een potje Monopoly. Als mama ben ik een beetje gek, streng wanneer het moet maar voornamelijk een grote knuffelbeer. Mijn dagen zijn altijd volgepland met activiteiten voor de kinderen zoals ballet, zwemmen, museum, speeltuin en andere uitstapjes. Roly is naast professioneel voetballer ook nog eens een geweldige papa. Hij reist heel veel voor zijn werk maar investeert al zijn vrije tijd in ons gezin.

Van Zeeland naar Nieuw-Zeeland
Ik ben opgegroeid in Zeeland, als je mijn oude fotoboeken doorbladert kom je naast onwijs veel gênante foto’s en modeblunders, Odile hier gegarandeerd in tegen! Toen ik oud genoeg was om mijn vleugels uit te slaan ben ik vertrokken naar Rotterdam waar ik ging werken bij een recordlabel. Uiteindelijk eindigde ik als office manager/accountant bij een kledingimporteur voordat ik fulltime mama werd. Mijn dochter Ivy-Mae is in juli 2013 geboren in het Limburgse Heerlen waar Roly destijds speelde voor Roda JC. Kort na haar eerste verjaardag zijn wij met drie koffers het vliegtuig ingestapt om een nieuw avontuur aan te gaan in het prachtige Wellington, Nieuw-Zeeland. Hier is mijn kledinglabel IVYDUTCH ontstaan. Het begon met een Instagram account voor familie en vrienden waar ik regelmatig een foto van Ivy-Mae plaatste met een leuke outfit en een omschrijving van wat we die dag mee hadden gemaakt. Ik begon zelf kleertjes te maken en kreeg de ene na de andere leuke reactie! Ik had een website gemaakt, materialen ingekocht en met een druk op de knop had IVYDUTCH van start kunnen gaan.. maar toen bleek ik weer zwanger te zijn! Ik was ziek, moe en druk met Ivy-Mae. Hierom besloot ik IVYDUTCH op pauze te zetten en het even rustig aan te doen. In november 2015 is mijn zoontje Ty geboren en ons gezin voelt nu compleet! Het is nog de vraag waar wij volgend seizoen wonen maar zodra die keuze is gemaakt gaat IVYDUTCH officieel van start.

Milou voor GoMommyGo!
Om de twee weken zal ik outfitposts en fashiontips met jullie gaan delen. Daarnaast zal ik zo nu en dan iets vertellen over ons leventje aan de andere kant van de wereld, Nieuw-Zeeland is namelijk een kinderparadijs! Ik kijk ernaar uit om alle trouwe volgers van GoMommyGo! te leren kennen en ik hoop dat jullie met veel plezier mijn posts gaan bekijken. Mocht je een vraag voor mij hebben, aarzel dan niet om een comment of bericht te sturen!

Als je het leuk vindt om te zien wat wij hier aan de andere kant van de wereld allemaal doen kan je mij natuurlijk ook op snapchat (milou-90) of Instagram (@IVYDUTCH) toevoegen.

[TS-VCSC-Spacer height=”30″]

Wil jij op GMG schrijven?

We zijn op zoek naar enthousiaste schrijvers! Bezit jij wat schrijftalent en denk je dat je bij dit blog past? Aarzel dan niet en stuur een mailtje!

  • Marjon
    12 maart 2016

    Mooi gezin en dan Nieuw Zeeland. En leuk een eigen kinder kleding lijn. Ik ben benieuwd!

Add Comment

12 redenen waarom het hebben van een peuter geweldig is
Leuke ideeën voor maandelijkse foto’s van je baby