Dress that kid #6: Sugar rush

Posted In:Kinderkleding
Je zou bijna zeggen dat ik de kleintjes vergeet in de ‘Dress that kid’ rubriek omdat er nog een enkele keer een baby outfit voorbij is gekomen, maar niets is minder waar! Het is namelijk pure zelfbescherming want van die piepkleine kleertjes krijg ik altijd spontaan rammelende eierstokken. Ik begeef me dus op gevaarlijk gebied als ik op de baby afdeling ga kijken! Vandaag heb ik me er echter overheen gezet en een outfit voor meisjes bij elkaar gezocht.

6 baby meisje

Omdat het volgende week officieel herfst is en dus de zomerkleertjes waarschijnlijk in boxen op zolder opgeborgen gaan worden, heb ik gekozen voor een schattige en warme outfit. Ik weet nog dat ik, toen Maxim nog een baby was, niet kon wachten om hem in een spijkerbroekje te hijsen omdat dat zo stoer stond. Nu denk ik daar echter anders over en daarom ben ik voor deze outfit voor een zacht leggingbroekje van Noppies gegaan wat eruit ziet als een spijkerbroek. Stoer en lief tegelijk!

Daarop wilde ik een niet te druk shirtje en dus kwam ik uit bij deze van Next. Je krijgt er drie voor een klein prijsje dus dan kun je het nog afwisselen ook. Het bontvestje (FAKE FURRR of course) maakt het lekker warm en is tevens vanNoppies.

De outfit is wat mij betreft af met een paar ‘schoentjes’. Moccasins zijn tegenwoordig helemaal in & zitten erg goed aan babyvoetjes en daarom ging ik voor dit schattige paar van Tough Cookie. Ze zijn niet goedkoop maar gelukkig zijn er genoeg creatieve mensen die ze ook maken voor een zachter prijsje, kijk maar eens op Instagram!

 

sponsored post 2[themeone_icon_txt title=”Wat vind je van deze roze outfit?” position=”center” size=”fa-5x” color=”#EDEFF2″ icon=”fa fa-quote-left”][/themeone_icon_txt]

 

 

  • Vlijtig Liesje
    18 september 2015

    Ik vind dat schapenhesje zo leuk!

  • Tamara
    17 september 2015

    Ahhhh echt superschattig!! Vooral dat vestje! Echt leuk!

Add Comment

Dating diary van een alleenstaande moeder | Review datingsite Pepper
SUPERDEAL: 40% korting bij GAP + favorieten