Dress that kid #5: Maroon

Posted In:Kinderkleding
De vakantie is voorbij, de kids zijn weer naar school. Het is nog even nazomeren en dan is de herfst alweer in aantocht. De meeste najaarscollecties liggen al een aantal weken in de winkels en dus is er al volop gelegenheid geweest om hebberig de webshops af te struinen voor leuke outfits voor Maxim. Vandaag laat ik in “Dress that kid” een outfit zien voor een kleuter.

[themeone_spacer height=”33px”]

[themeone_spacer height=”53px”]
[themeone_counter subject=”” number=”128.95″ speed=”2756ms” icon=”business-note-euro”]

Het eerste item welke ik erg leuk vind was het maroon-kleurige (rood-paars klinkt net wat minder haha) shirt. Het is een kleur die ik Maxim goed vind staan en dus is de kans groot dat ik dit shirt nog een keer ga kopen. Het grof gebreide vest kan nu nog prima dienen als jas en als het kouder wordt is het lekker warm.

Normaal gesproken zou ik Maxim niet snel buitenshuis een joggingsbroek aantrekken, maar deze vind ik best netjes staan en helemaal leuk in combinatie met de New Balance sneakers. De beanie maakt de outfit wat mij betreft lekker eigenwijs.

[themeone_spacer height=”38px”]

[themeone_icon_txt title=”Heb jij al najaarskleding gekocht voor je zoon of dochter?” position=”center” size=”fa-5x” color=”#EDEFF2″ icon=”fa fa-quote-left”][/themeone_icon_txt]

[themeone_spacer height=”38px”]
  • Vlijtig Liesje
    4 september 2015

    Nee, ik moet nodig een winterjas gaan kopen. Het wordt ‘s ochtends echt al wat kouder!

  • Jennifer
    4 september 2015

    Dit is wel heel erg stoer! Maar voor sommige dingen vind ik Melle nog een beetje te ‘jong’ ofzo. Ik liep van de week in de River Island, nieuw in Groningen, om even te kijken, maar ik vond die kleding toch wel een beetje hipster al, en ik vind ook dat Melle nog even lekker in leggings en rompers rond mag scharrelen en niet al compleet gestyled de deur uit hoeft. Dat komt nog wel. :D

Add Comment

VTech Avonturenvliegtuig
6x de jaloerse trut