De Tumble ‘n Dry zomercollectie 2018

Het is nog 122 dagen tot het officieel zomer is en toch druppelen de eerste beelden van de zomercollecties alweer binnen. Dat geeft ons mooi de gelegenheid om ons te verlekkeren bij de nieuwe collecties en uit te kijken naar zwoele zomerdagen waarin we onze kleintjes in een nieuw jasje kunnen hullen.

Dit geldt ook voorTumble ‘n Dry, waarvan ik de zomercollectie graag laat zien. Net zoals altijd brengt Tumble de zomercollectie in drie maatklassen uit: Zero, Lo en Mid, uiteraard voor jongens en meisjes. Ook heeft Tumble ‘n Dry dit jaar een unisex-lijn die ik, als moeder die voor mijn jongens op zowel de jongens als meisjesafdeling shopt, erg leuk vind.

De unisex-lijn bestaat vooral uit witte en lichtgrijze items met hier een daar een wieberprintje. Het is jammer dat de unisex-lijn tot maat 68 loopt en Noël bijna in die maat zit en het daardoor niet aan zal kunnen, want ik vind hem zo onwijs leuk! De jongenscollectie bevat voornamelijk grijs-blauwe tinten, zeegroen en knallend geel. Vooral de Lo-collectie heeft ontzettend veel te gekke shirts, broekjes en vestjes, verkrijgbaar van maat 62 t/m 98. De Mid-collectie heeft mooie jeans en mooie spijkerblousejes en loopt van maat 92 t/m 140. De Hi-collectie pakt mij persoonlijk iets minder omdat ik hier veel items zie die je naar mijn mening bij andere merken ook ziet.

Dan de meisjescollectie! In deze lijn kan natuurlijk de kleur roze niet ontbreken. Ik heb geen dochter, maar als ik een dochter had gekregen dan had ik haar kledingkast niet direct met roze volgegooid. Toch vind ik de tinten roze die Tumble n Dry gebruikt wel mooi! Het lichtroze en de kleur die richting oudroze gaan, spreken me aan. Ook zitten in de meisjescollectie de kleuren geel en zwart. In de Zero collectie zit een schattige onesie met konijnenprintje die je zeker in de kast wilt hebben hangen! In de Lo-collectie zitten shirtjes en jurkjes met een verenprintje en wat fijne basic broekjes en truitjes die je goed kunt combineren waardoor je een mooie capsule-collectie kunt creëren. Dit wordt ook doorgevoerd naar de Mid-collectie. Ook bij de meisjes spreekt de Hi-collectie mij minder aan, maar ik kan me voorstellen dat tienermeisjes hem wel erg leuk vinden.

Persoonlijk vind ik Tumble ‘n Dry een merk wat kleding aanbied in een prijsklasse die mij iets minder aanspreekt. Baby’s groeien soms elke maand uit een maatje, dreumessen kruipen broekjes kapot en peuters & kleuters krijgen het vaak voor elkaar vlekken in hun kleding te smeren die er met geen mogelijkheid uitgewassen kunnen worden. Mede hierdoor vind ik het zonde om de kinderbijslag er doorheen te jassen voor 2 broekjes en 2 shirtjes. Wat ik dus vaak doe is een paar favorieten kopen en mijn kinderen verder aankleden met kleding van merken die wat goedkoper zijn. Een andere tip die ik je kan meegeven als je net als ik toch best wel fan bent, is kleding in de Tumble ‘n Dry sale te kopen. Meestal kan je best een beetje inschatten in welke maat je kindje straks zal zitten en welke kledingitems bij het seizoen passen en dan heb je net dat leuke broekje voor bijna de helft van de prijs! Zo kocht ik laatst 3 shirtjes, een broekje en slofjes. Buiten de sale had het me €95 gekost, nu moest ik €60 betalen.

Hieronder zie je sfeerbeelden van de Tumble n Dry zomercollectie 2018 van Zero tot Mid en mijn favoriete items.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking.

    Add Comment

    ‘Verlost’ – samenvatting Wie is de Mol aflevering 6
    Super simpele appel kaneel cake