De nieuwe IKEA collectie is speciaal voor kinderen

Posted In:Babykamer | Lifestyle

Heb je ook wel eens dat je jaloers bent op dat shirtje van je kind wat je eigenlijk in je eigen maat zou willen hebben omdat je peuter er bijna toffer bij loopt dan jij zelf? Dat gevoel krijg je dan waarschijnlijk ook bij de nieuwe collectie van Ikea die deze maand in de winkels ligt: hebben, hebben, hebben!

[TS-VCSC-Spacer height=”20″]

De nieuwe collectie is speciaal gericht op kinderen en kenmerkt zich door Scandinavisch design. Strak, veel hout en fris met wat leuke kleuraccenten. Het nieuwste kindje van Ikea is de Flisat collectie maar er zijn ook nieuwe items toegevoegd aan bestaande collectie’s om je baby- of kinderkamer een frisse look te geven!

[TS-VCSC-Spacer height=”35″]
[ultimate_heading main_heading=”Nieuw: Flisat collectie” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1.5″ line_color=”#cae3dd” line_width=”45″][/ultimate_heading]
[TS-VCSC-Spacer height=”20″]

De Ikea Flisat collectie bestaat uit 8 items die er speels uitzie en tegelijkertijd duurzaam zijn. Precies wat je van Ikea verwacht. De meubelen zijn vooral erg leuk en geschikt voor kinderen vanaf de peuterleeftijd.

[TS-VCSC-Spacer height=”20″]
[TS-VCSC-Spacer height=”35″]
[ultimate_heading main_heading=”Fijne mooie stoffen” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1.5″ line_color=”#cae3dd” line_width=”45″][/ultimate_heading]
[TS-VCSC-Spacer height=”20″]

Ikea heeft ook items voor de babykamer aangevuld met fijne hydrofiele doeken, vrolijke lakentjes en dekbedden en slabbetjes voor kleine knoeipotjes.

[TS-VCSC-Spacer height=”20″]
[TS-VCSC-Spacer height=”35″]
[ultimate_heading main_heading=”Paper party” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”1.5″ line_color=”#cae3dd” line_width=”45″][/ultimate_heading]
[TS-VCSC-Spacer height=”20″]

Binnenkort een feestje van je koter? Ook daarvoor kun je bij Ikea terecht. Hoe gaaf is de nieuwe paper collectie Mytisk?! Kleed de sweet table leuk aan, pak de cadeautjes waanzinnig in en het feest kan van start. En het mooie? De prijzen zijn ook nog eens erg leuk!

[TS-VCSC-Spacer height=”20″]
[TS-VCSC-Spacer height=”35″]

De nieuwe collectie ligt sinds deze maand in de winkels en de meeste items zijn online te koop. Voor je het weet hoor je jezelf zeggen: “Hé schat, moesten wij niet nog een keer naar de IKEA voor wat spulletjes..?”

[TS-VCSC-Spacer height=”20″]

Wat vind jij van de nieuwe collecties van IKEA?

 • Margriet
  18 april 2016

  Leuke collectie. Dat hout is erg rustig, ik zou er wel heel veel van die leuke stofjes bij doen om het wat op te fleuren.

 • Louise Lennips
  15 april 2016

  Oh wat gaaf hè!! Dat poppenhuis is zo leuk. Krijg je spontaan zin om weer te gaan spelen.

 • wilmaaablog
  12 april 2016

  Heel gaaf! Tijd voor Ikea :)

 • iooon
  12 april 2016

  Leuke collectie zeg. Ik zie wel wat dingetjes die ik wil hebbenhebbenhebben

 • MetMirjam
  12 april 2016

  Ooh wat gaaf! Ik heb ineens 6 redenen gevonden om weer eens langs de Ikea te gaan ;)

Add Comment

Favoriet: Let’s talk cameras!
Wat te doen bij brandwonden?