De nieuwe behangcollectie van Roomblush

De nieuwe behangcollectie van Roomblush

Posted In: Babykamer | Kinderkamer
Waar een aantal jaar de muren vaak werden geverfd (hallo Flexa Early Dew) is behang nu weer super hip. In effen kleurtjes, maar evengoed in subtiele tot drukke prints. Het Belgische homelabel Roomblush doet mee aan de trend en heeft een nieuwe behangcollectie geintroduceert die je NU in je huis wilt hebben.

Prachtige prints

Voor de nieuwe behangcollectie besloot eigenaresse Eline Rousseau botanische prints en stoere beren & panters los te laten op de behangrol. Voor het kleurenpalet koos ze voor lichtgrijs, groen, donkerblauw, roze en terracotta. Het zijn mooie aardse kleuren die helemaal hot zijn op het moment en prachtig in ieder interieur zullen staan. Met het nieuwe behang bewandelt Roomblush duidelijk een nieuw pad: weg van de strakke geometrische lijnen en frisse kleuren, inhakend op de huidige Scandinavische interieurtrend.

Met de nieuwe behangcollectie kan in de woon- of slaapkamer een mooie statement wall gemaakt worden, maar ook zal het behang prachtig in de baby- en kinderkamer staan. Het vrolijke behang zal in ieder geval de boel enorm opfleuren!

| Lees ook: 7x te gek behang voor de kinderkamer

Slow design

Ook opvallend is de switch die Roomblush maakt naar ‘slow design’. Eline startte vijf jaar geleden het merk vanuit haar liefde voor interieur. Al snel werd Roomblush een goed verkocht homelabel met behang, textiel en deco. De eigenaresse besloot het in 2018 echter anders aan te pakken. In plaats van om te buigen naar de commerciële wensen van de shops, focust ze weer op haar creative vrijheid. Het ‘slow design’ slaat op haar nieuwe creatie- en productieproces. Ze wilt meer feeling met haar klanten en weten wie haar ontwerpen kopen en hoe haar ontwerpen in een interieur staan. Daarom werkt ze nu met beperkte collecties die duurzaam én budgetvriendelijk zijn. In de nabije toekomst zal de productie volledig in Europa gaan plaatsvinden en dit zal in positieve zin te zien zijn aan de prijs.

Vanaf nu zullen de collecties nog enkel verkocht worden via de webshop, pop-ups en de brandstore in Roeselare.

Behang Jungle - Roomblush behangcollectie 2018

Behang Ours - Roomblush behangcollectie 2018

Behang Flora - Roomblush behangcollectie 2018

Behang Panthera - Roomblush behangcollectie 2018

    Add Comment

    Het Stom! lijstje van Mirjam Hart
    Alles wat je moet weten over zelf babyvoeding maken en bewaren + bespaartips!