Go Mommy Go newbornshoot

De newbornshoot van Noël

Posted In: Persoonlijk
Deze week kwam er iemand langs om foto’s te maken van Noël en ons gezin. Niet zo’n geposeerde newbornshoot in een studio, maar gewoon lekker thuis. Het enige wat we hoefden te doen was er een beetje leuk uit zijn en onszelf zijn. Inmiddels heb ik de foto’s binnen en deze laat ik met trots aan jullie zien!

De fotograaf

De newbornshoot werd aangeboden door Angela Slingerland Fotografie. Ze is een volger van mij en Go Mommy Go vanaf het prille begin en had afgelopen maanden mijn zwangerschap een beetje gevolgd via de blog en mijn social media kanalen. Enkele weken geleden, vlak nadat Noël geboren werd, ontving ik een berichtje van Angela via Instagram. Ze wilde mij, als fotografe, graag een newborn lifestyleshoot aanbieden omdat ik zulke ellendige 9 maanden had gehad. Super lief en een aanbod waar ik dankbaar gebruik van wilde maken, daar we zelf geen shoot hadden geregeld.

Voorbereiding

Afgelopen zondagmiddag was het zover. Om 1 uur stipt belde Angela aan en kwam ze ons huis binnen stappen inclusief grote rugtas waar haar camera-apparatuur in zat. Na wat gedronken te hebben maakte ze haar camera gereed en nam ze gelijk wat foto’s van Willem en Maxim die op dat moment Noël een flesje aan het geven waren. Doordat het daarvoor nogal chaos was in huis, kon ik op dat moment nog even een beetje make-up op mijn gezicht smeren om zo hopelijk een beetje charmant op de foto’s te staan.

Kleding

Angela adviseerde ons om niet te drukke en lichte kleding aan te trekken omdat dit het mooiste oogt op de foto’s. Dat advies hebben we ten harte genomen. Het was wel een beetje jammer dat ik slechts één lichte trui had en dat deze niet echt flatteert, maar alles voor het totaalplaatje! Noël trok in een licht shirtje en okergeel broekje aan zodat hij juist opviel.

De shoot

De shoot ging heel erg gemoedelijk en relax. Angela maakte eerst wat foto’s in de woonkamer van ons als gezin. Omdat Maxim erg moe was van zijn logeerpartijtje bij opa & oma (en daar ‘s nachts de boel op stelten zetten), gingen hij en Willem even naar buiten voor wat frisse lucht. Ondertussen maakte Angela wat foto’s van de babykamer, van mij & de baby en van Willem, mij en Noël op de slaapkamer. Vooral de foto’s op de babykamer en de slaapkamer vind ik erg mooi geworden vanwege het licht. Helaas wilde Maxim echt niet meer op de foto en we wilden hem ook niet dwingen. Vandaar dat er niet zoveel foto’s zijn waar hij op staat.

Het resultaat

Ik ga jullie niet langer in spanning houden en een aantal foto’s laten zien. Wij zijn er ontzettend blij mee en vinden dat Angela een hele mooie reportage heeft neergezet. Nogmaals dank daarvoor!

Go Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshootGo Mommy Go newbornshoot

PLAATS EEN REACTIE

Terug van weg geweest en de plannen voor Go Mommy Go
Mijn kind heeft het moeilijk met de komst van de baby