De leukste cadeautjes om te knutselen voor Vaderdag

De leukste cadeautjes om te knutselen voor Vaderdag

Posted In:Lifestyle

Hé lieve mama’s, even een reminder: deze zondag is het Vaderdag! Schiet nu de paniek toe omdat je het heel misschien was vergeten en nog niets in huis hebt? No worries, ik ken het! Van nature ben ik namelijk iemand die de neiging heeft dingen op het laatste moment te doen. Niet een geweldige eigenschap, maar je wordt er in ieder geval wel creatief en oplossingsgericht van, haha! Ik heb om een handje te helpen de leukste Vaderdag cadeautjes om te knutselen op een rijtje gezet die je ook last-minute kunt maken!

| Bekijk hier cadeautips voor Vaderdag

Een foto doet het altijd goed

Ik ken geen ouder die niet blij wordt van een mooie, leuke foto van zijn of haar kids. Je kunt een spontane foto van je kind die al op je geheugenkaart staat in een lijstje doen en je koter dat laten geven met Vaderdag, maar het is natuurlijk net wat leuker om het wat origineler aan te pakken. Bijvoorbeeld door je zoon of dochters met de letters ‘Papa’ te laten poseren, je kids kleren van papa aan te laten trekken en daar een foto van te maken of door je kinderen een leuke krijttekening te laten maken en daarop te laten liggen.

De creatieve mok

Nog zo’n cadeautje wat het altijd goed doet en bovendien erg praktisch is: een mok. En wederom erg simpel en last-minute te maken! Zet er een grappige gevatte tekst op, of plak er stickers op en laat je kind er wat moois op tekenen. Zorg er wel voor dat je dit met porseleinstiften doet, want anders is dat kunstwerkje er snel vanaf! Porselein stiften koop je hier (en dan heb je ze morgen binnen).

Het rommelschaaltje

Is het eerste wat jouw partner doet als hij thuis komt, ook zijn zakken legen en de inhoud op een vaste plek leggen? Hier thuis is het vaste prik en verschijnen zijn portemonnee, sleutels en sigaretten (hmf) standaard op het dressoir. Een praktisch cadeautje wat dan zeker van pas kan komen is een bakje of schaaltje waar papa zijn spulletjes in kan leggen bij thuiskomst. Zo kun je heel makkelijk zelf een schaaltje maken van klei en deze laten bewerken door je kleintje, een schaaltje maken van de handafdruk van je zoon of dochter met klei of een bordje of schaaltje kopen en hier iets leuks op laten tekenen.

Kaartje

Tot slot hoort een kaartje er wel een beetje bij. Deze varianten kun je makkelijk zelf maken met je kinderen en ze zijn ook nog eens erg leuk!

Hebben jullie al een cadeautje in huis voor Vaderdag?

Add Comment

Hoeveel weken of maanden ben je precies zwanger? Bekijk de tabel!
Zwanger! – Week 23 & 24 – Verhuizen & pff wat een hitte