kerstoutfit

De kerstoutfit van Maxim | Go, Christmas, go

Posted In:Kerst | Kinderkleding
Weet je wat nou het grote voordeel is aan een kind hebben? Je kunt met kerst niet alleen jezelf mooi aankleden maar ook je kleintje! Van schattige jurkjes tot geklede setjes: de winkels hangen er vol mee met kerst. Daarom kocht ik ook dit jaar weer een leuke kerstoutfit voor Maxim!

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

Omdat mijn kerstboom helaas niet gevuld met bankbiljetten kwam, besloot ik net als vorig jaar ook dit jaar weer kledingstukken te kopen die Maxim niet alleen met kerst kan dragen maar ook daarna. Doen jullie dat ook trouwens? Anyway, toen ik bij H&M ging kijken, viel mijn oog gelijk op een etalagepop die een super schattig grijs giletje aan had met een pochet (je weet wel, zo’n ‘zakdoekje’). Het eerste wat ik dacht was: dat zou Maxim zo leuk staan!

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]
[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

Ik vind het grijs en groen van het gilet erg mooi bij Maxim zijn ogen kleuren. Onder het hesje draagt hij een blouse van H&M die ik vorig jaar al had gekocht. Toen was hij veel en veel te groot maar dat zag je gelukkig niet door het vestje wat hij toen droeg. Dit jaar past hij hem nog net dus dat scheelt weer mooi geld. Er hoort trouwens oorspronkelijk een zwart strikje bij, die ik ook nog heb. Echter, dit strikje (tevens van H&M) kleurde precies goed bij het pochet en maakt de outfit wat mij betreft helemaal af!

Daarbij draagt hij een zwarte skinny jeans van H&M. Hij is eigenlijk nog iets te groot maar dan kan hij hem mooi nog lang aan. Een beetje aansnoeren die handel, pijpjes omrollen en klaar is kees!

[TS-VCSC-Spacer height=”25″]
[TS-VCSC-Spacer height=”25″]

Op tweede kerstdag moet mijn meneertje er natuurlijk ook een beetje netjes bij lopen. De eerste outfit tover ik dan om in deze tweede outfit. De witte blouse blijft aan – mits hij nog schoon is, wat altijd een uitdaging is met kinderen – en daarover gooi ik een zwarte blazer van WE fashion. Ik vind het zo wijs staan! Of hij daarbij een strikje zal dragen, daar ben ik nog niet over uit. Ik heb in ieder geval keus uit de zwarte van vorig jaar of de groene van dit jaar. Bij de witte blouse en zwarte blazer staat de nieuwe zwarte skinny denk ik het meest gekleed. Als hij die niet meer aan kan ik er eventueel ook nog een zwarte of grijze jeans bij doen, dat staat vast ook erg leuk en stoer.

Tot slot draagt hij bij zijn setjes zijn nieuwe schoenen van Timberlands. Deze heb ik laatst in de uitverkoop bij Omoda gekocht omdat zijn voeten weer eens flink gegroeid zijn. Het fijne aan deze schoenen is dat ze zowel casual als netjes te dragen zijn. Dat vind ik althans!

Add Comment

6x de leukste romantische kerstfilms | Go, Christmas, Go
7 dingen die ik tegen mijn ouders moet zeggen nu ik moeder ben